Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top doopa

Wróciłam wcześniej do domu i przyłapałam jak jakiś Murzyn mierzył moje majtki!!

Polecane posty

Gość top doopa

a dokładniej mówiąc stanik! jestem w szoku,moja wspollokatorka tak mnie nienawidzi że pod moją nieobecność sprowadza jakichś fagasów i oni paradują w mojej bieliznie !!!!!!!!!!!!!! jak sie zemscic

a zwyczajnie kup albo zalatw sobie od kogos kto na budowie robi ciut waty szklanej i natrzyj jej ciuchy a gwarantuje ci ze bedzie sie czochrac jak opetana i pranie tu nie pomoze wszystko do smieci pujdzie zrob to jak bedziesz sie wyprowadzala bo jak wypierze ciuszki to drobinki wejda w twoje ubrania i sobie zaszkodzisz zeby bylo weselej wcisnij troche tej waty do pralki niech sie drapie z alfonsami razem ;))

Gość Hahahaha!
Podobno murzyni mają duże kutasy. Mogłaś trochę poujeżdżać. Na następny raz kup gumkę w większym rozmiarze i do dzieła!

Gość top doopa
mam wrażenie że nie opowiadacie na topik, ok wata szklana... ale coś bardziej realnego? ps nie chce seksu, jestem dziewicą i wkurzyłam sie że obcy chodzą w mojej bieliznie

lekko rozbij jajko tak zeby sie nie wylalo mala dziurke zrob i postaw w jej szafie pod ciuchy jej zuc a po 3 dniach beda jebaly jej wszystkie ciuchy