Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja koleżanka wyrzucona

Moja kolezanka zostala wyrzucona przez ojca z domu! Dlatego ze sie puszczala!!!

Polecane posty

Dziewczyna nie zauwazylem zeby sie zbytnio tym przejmowala, zaproponowalem jej mieszkanie u siebie, w koncu w trudnych chwilach nalezy sobie pomagac. Kolezanka wyznala mi ze pare miesiecy temu stracila prace i znalazla sobie dwoch sponsorow ktorzy ja utrzymuja. Ona nie potrafi inaczej, chciala zapewnic dobre zycie sobie i swojemu dziecku. Dwa tygodnie temu jej ojciec dowiedzial sie o wszystkim i powiedzial ze albo z tym zerwie albo niech wynosi sie z jego mieszkania i ona zrobila tak. Wyniosla sie ale dziecko zostawila i nawet nie mysli o tym by po nie wrocic. Zal mi jej bo naprawde jest w trudnej sytuacji.

dobrze zrobił jej ojciec bo miejsce ulicznic jest na ulicy

Z jednej strony rozumiem go ale teraz pomysl o calej sytuacji w tym wszystkim. Kto na tym ucierpi? dziewczyna czy jej dziecko ktore nie jest niczemu winne a wychowuje sie nie dosc ze bez ojca to i bez matki.

Gość a co miała zrobić
za co miała utrzymac dziecko jak nie miała pracy

Narazie ona mieszka u mnie, ja akceptuje to co ona robi i ona chyba bedzie radzic sobie w taki sposob jaki sobie radzila do tej pory, trudno, nie moj interes. Najgorsze jest to ze ja nie widze w niej zadnego zalamania, nawet nie mysli o dziecku, chociaz moze to sa tylko takie pozory.

nieudany a pomysl kto je bedzie wychowywal? dziadek ktory sam nie jest swiety, ktory sam korzysta z uslug prostytutek i przez cale zycie zdradzal zone? Kolezanka mowila mi ze jej ojciec jest wlasnie takim czlowiekiem, a ona byla bez pracy, potrzebowala pieniedzy.

Ja tez tego nie rozumiem. Ojciec powiedzial jej zeby sie wynosila i wyszla bez dziecka. Kompletnie nie przejmuje sie co dalej bedzie z dzieckiem, mowi ze z czasem po nie wroci ale narazie musi sobie ulozyc zycie. Jej ojciec rowniez nie odbiera od niej telefonow.

Gość do nieudany
Nie bądź taki mądry, pomyśl co będzie gdy Twoja córka znajdzie się w takiej sytuacji.

Gość a co to je
oboje siebie warci córeczka i tatuś, patologia i tyle

Gość chinota
ojciec zareagował prawidłowo, co miał zrobić. a dziewczyna jakaś dziwna wg mnie, nie może poszukać sobie innej pracy? blllleeeee obrzydzenie mnie bierze

Gość ale skoro ojciec korzysta z
usług dziwek to czemu jego córka nie może pracowac w tym zawodzie?

Gość jaki ojciec taka córka
:(

Gość kafe prima
Wlasne dlatego ja jestem ZA aborcja.

Gość widocznie facet nie jest
taki zły skoro zajmuję się wnukiem. A co do córki to mial prawo w tej sytuacji.

Gość ja bym nigdy nie wybaczyła
Jakby mnie wyrucil z takiego powodu z domu.

Gość bulionerka
No przykro mi!! Ale gdyby moja córka się tak puszczała również wyjebałabym ją z domu na zbity pysk, łącznie z bachorem. Co innego puszczający się facet w kwiecie wieku a co innego młoda matka z dzieckiem.

Gość blablablaaaa
bulionerka masz podwójną moralność i jesteś podwójną kurwą :O

DZiecko nie jest niczemu winne, przeciez to jest jego wnuk. Na jego miejscu nie oddałabym juz dziecka tej dziewczynie. No wiadomo, ze teraz jest cięzko z praca ale chyba można sobie jakoś inaczej poradzić... Tak łatwo rzuca się oskarżeniami, ale los bywa przewrotny, może ktos z nas kiedys stanie przed takim wyborem.

Gość do bulionerki
Wyrzucenie z domu owszem - dobre rozwiązanie ale pozbawienie domu dziecka niczemu Boga ducha winne.

Gość współczuje temu ojca
ale sam wykorzystywał córeczki innych tatusiów, więc teraz wie jak to jest gdy ktoś bawi się z jego dzieckiem.

Gość współczuje temu ojca
I nie powinien jej wyrzucac tylko zamknac w domu na klucz by miec nad nia kontrole.

Gość patologia :(
:(

Gość prowokacja bo nikt nie trzymał
by kurwy pod swoim dachem 2/10

Skoro ma sponsorów a kurewstwo to podobno taki świetny biznes jest to czemu nie wynajęła jeszcze mieszkania i nie zabrała dzieciaka?

Nie zabrala bo nie miala jak, ojciec pokazal jej drzwi i wyszla w tym co byla ubrana. Pozwolilem jej u siebie zamieszkac bo ona potrzebowala pomocy, pomocy od przyjaciela. A teraz to nie wiem jak sie to ulozy, ona nawet nie wspomina o swoim dziecku.

Może ojciec miał racje ze ją wykopał? Przyszło ci to do głowy że jej kurewstwo nie musiało być jedynym jeśli w ogóle miało jakiekolwiek znaczenie? Może za jakiś czas ty też dojdziesz do takiego wniosku... Chyba że zapłaci za mieszkanie ;)

Gość skoro ją wykopał to powinien
jej dziecko oddac. Jeśli jest tam zameldowana niech idzie na policję, oprócz tego może oskarżyc go o porwanie dziecka.

Gość bulionerka
Mężczyźni od zawsze tacy byli, natomiast kobieta musi miec szacunek do samej siebie. Facetem rządzi natura, kobietą rozum.