Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtererrere ahahahahaha

Czy posiadanie dzieci jest sukcesem ?

Polecane posty

Gość do offerma
wypowiedz się - dzieci sa sukcesem czy nie?. Amerykański sukces - widziałeś "Dom nie do poznania" ?. Tam zawsze była prezentowana amerykańska rodzina wielodzietna, żyjąca w skrajnej nędzy, na pograniczu miasta, i wysypiska. O taki sukces reprodukcyjny chodziło. Tzn sukces na wysypisku śmieci w ruderze ?. :)

Gość szczegoolny przypadek
mysle ze definicja sukcesu jest bardzo plynna, relatywna chcecie powoedziec ze istnieje jedna stala definicja sukcesu? podajcie mi linka do niej :D sukces dla kazdego oznacza cos innego Dla niektorych moze oznaczac stworzenie szczesliwej, zyjacej w harmonii rodziny. Na to tez trzeba zapracowac. Posiadanie dzieci dla wielu jest oznaka sukcesu bo jak inaczej wyjasnic zjawisko masowego wklejania zdjec pociech na nk i chwalenie sie nimi? ;)

"[zgłoś do usunięcia] xmannn Ror umówiłabyś się z takim brzuchem jak ja ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4793200& start=0 " kochennka/ki ja sie nie umawiam -jetsem wierna;-)) do Nk.pl - to ze inni wklejaja nie znaczy ze ty musisz - z pradem plyna glownie smieci;-)

Gość tak bo dzieci
benda pracowały na nasze emerytury i podtrzymywały nasz naród a niestety nasz kraj kurczy sie bo stoimu na poziomiee 1,26 a musimy na 2,2 ale niedługo narud niemiecki wymrze to kraj starych ludzi i my idziemy w ich slady