Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeuchoooooo

poranny bol ucha

Polecane posty

Gość mojeuchoooooo

wczoraj i dzis rano bolalo mnie lewe uch. bol byl chwilowy taki raczej klujaacy. trwal kilka minut max 5. co to moze byc czy to moze byc od szczeki, zeba, migdalka? w nocy chyba troszkke zgrzytam zebami bo mam takie spiete szczeki jak sie budze

Gość mojeuchoooooo
aha dodam ze od paru lat przeskkuja mi czasami szczeki

Gość uppppppppppppppppppp
up

Gość mojeuchoooooo
naczytalam sie o horobach uszu miedzy innymi o perlaku i zaczynam swirowac

Z uszami nie ma żartów, może Cię przewiało powinnaś zgłosić się do laryngologa, na taką wizytę pewnie się trochę czeka bynajmniej u mnie w przychodni dostać się do laryngologa graniczy z cudem ;/, ale zawsze możesz zapytać lekarza w sieci jest wiele takich stron np. http://www.medrun.pl/wroclaw/page/porady/porady

Z uszami nie ma żartów, może Cię przewiało powinnaś zgłosić się do laryngologa, na taką wizytę pewnie się trochę czeka bynajmniej u mnie w przychodni dostać się do laryngologa graniczy z cudem ;/, ale zawsze możesz zapytać lekarza w sieci jest wiele takich stron np. http://www.medrun.pl/wroclaw/page/porady/porady

Gość mojeuchoooooo
juz zapytalam na innej stronce. u mnie to raczej nie wyglada na przewianie bo bol jest naprawde krotkotrwaly i rano sie pojawil. tak jaby jakies porazenie nerwu

mnie kiedyś też nachodziły takie krótkotrwałe bóle i było to właśnie po tym jak mnie przewiało - skończyło się zapaleniem ;/ tera powtarza się to przynajmniej raz w roku ;/

Gość mojeuchoooooo
dzis rano juz mnie nie bolalo choc w dzien raz zakulo ale trwalo to doslownie sekunde