Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szybki Bill

Klub Niezaspokojonych?

Polecane posty

Gość zobowiązania mogą wyniknąć
To jak tę żonę chcesz zdradzać, w kombinezonie przeciwchemicznym? :D

Gość Szybki Bill
Fisher, myślę, że ta druga strona musi być w tej samej sytuacji, oraz trzeba powiedziec soebie na początku: tylko fizycznie, nic emocjonalnie. Wtedy możnaby sobie trochę pospełniać fantazji i zaspokoić się wzajemnie. Mówię o osobach, ktore nie spełniają się seksualnie w związku, a poza tym wszystko jest ok.

Szybki Bill - dokładnie - ale jak taką znaleźć i to jeszcze w okolicy... zdarzyło mi się równeiźkilka razy w necie, ale niestety odległości za każdym razem koszmarne

Gość Szybki Bill
"Szukajcie, a zanjdziecie" ktoś tak kiedyś powiedział, ale chyba nie o to mu chodziło... :-)

Gość doświadczyłem raz
raz mi się zdarzyło iśc z panienką na pierwszym spotkaniu do łóżka, poznalismy się w necie oczywiście i przez 2 miesiące pisalismy na tlenie, smsowalismy rozmawialismy przez tel. Muszę powiedzieć, że był to najlepszy sex w moim życiu, dosłownie dziewczyna miała orgazm za orgazmem. prawie całą noc rżnęlismy się w różnych pozycjach. Zasnęlismy w objęciach nad ranem :)

Gość Szybki Bill
I co było dalej? Czy to znaczy, że Twoim zdaniem Klub Niezaspokojonych ma sens?

Gość doświadczyłem raz
pewnie, że ma sens, tylko gdzie znaleźć tyle dyskretnych kobiet i wcale nie muszą to być mężatki, opisana historia zdarzyła się z dziewczyną, która zdradziła swojego chłopaka, bo nie potrafił jej zaspokoić :)

Gość Szybki Bill
o tym właśnie mówię. Trzeba się czasami rozluźnić i spełnić, jeśli nie mamy takiej możliwości w domu. Myślę, że nawet na tym forum znalazłoby się kilka osób, które myślą podobnie. Czasem największym problemem może być odległość i miejsce spotkania.

Gość Szybki Bill
Co tu tak cicho? Piszcie ludzie!!!!!!!!!!!!!

Gość poprostukobieta26
Witam :) Szukam chętnych, którzy łatwo nie rezygnują z podjętych zadań i wykażą minimum wysiłku, żeby przeczytać informacje zawarte w linku: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519 Jest to propozycja dla osób, które korzystają z internetu - kto w Polsce nie korzysta? ;) Proponuję udział w programie-20dollars to najlepszy na świecie surfbar-możemy tutaj zarabiać głownie za wyświetlanie małego banera na naszym monitorze; baner nabija nam punkty: co 30 sekund 1 punkt; są one wymieniane na pieniądze pierwszego dnia każdego miesiąca. Tutaj ludzie naprawdę zarabiają sensowne pieniądze, ale tylko tacy, którzy są cierpliwi i nie oczekują fortuny po tygodniu; zachęcenie kilku swoich znajomych jest podstawą sukcesu. Zachęcam :): http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Gość zmysłowa Julia
Witam wszystkich klubowiczów :-)chętnie wstapię do klubu. Kobieta lat 38 okolice Śląska,podzielam zdanie zakładającego posta w 100 %

Gość Szybki Bill
zmysłowa Julia, ratujesz moją wiarę w ludzi. Masz jakiś pomysł na taki "klub". Jak można to zorganizować? Może jakaś stronka w sieci. Trzeba nad tym poważnie pomyśleć. Problem przecież dotyczy więcej osób. Podejrzewam, że gdyby taki klub już istniał, to znalazłoby się więcej ludzi, którzy chcieliby się "rozluźnić", a nie tłumić w sobie frustrację i nadmierne napięcie seksualne. Czekam na propozycje takiego stowarzyszenia.

Gość doświadczyłem raz
tylko gdzie miałby on powstać, musiałoby byc jakieś lokum, chyba, że na necie ludzie by się umawiali, np. na powstałej stronce i spotykali później w realu

Gość juz cos takiego jest tylko
inaczej sie nazywa i jest bardziej dla Panow :)

Gość zmysłowa Julia
Istnieją Swingers Cluby ,gdzie może się zabawić samotna dziewczyna i samotny chłopak ale...w mojej okolicy jest otwarty od 16 a ja mam wolne tylko do południa.

Gość Szybki Bill
Ja myślałem o stronce w necie, a spotkania w realu byłyby do uzgodnienia wśród uczestników portalu. Swingers Cluby, to raczej dla tych , którzy lubią grupową zabawę. Nie każdej osobie to odpowiada. Myślę, że nasz klub stawiałby na spotkania 1 na 1. Wtedy wszystko zostaje między dwoma osobami i łatwiej jest utrzymać dyskrecję i higienę. Apropos... higiena przede wszystkim!

Gość Znowu ten temat.
No i z tym klubem bo ja jestem chetny.

jestem za a nawet przeciw :D organizujcie tą stronkę i dajcie jakieś namiary na nią ;)

Gość niezaspokojony facet
przepraszam, że się wtrącam... A mogę zostać prezesem tego klubu?

Gość jasne jak slońce
będziesz załatwiał darmowe drinki i gumki prezesie? :classic_cool:

Gość Znowu ten temat.
A ja myslalem, ze to bedzie cos na serio

Gość Znowu ten temat.
no i co? organizujemy ten klub?

Witam po latach. Co słychać w moim temacie? Jakoś ciemno widzę ten klub... Może jednak coś stworzymy, drodzy forumowicze? Piszcie, bo pewnie znowu minie kilka miesięcy zanim tu wrócę.

Witam, jestem studentką i właśnie zaczynam pisać pracę magisterską dotyczącą cielesności kobiet uzależnionych od seksu i cyberseksu. W związku z tym chciałabym bardzo prosić wszystkie Panie uzależnione o pomoc w napisaniu pracy. Polegałoby to przede wszystkim na wypełnieniu ankiety. Wszystkie chcące mi pomóc Panie proszę o kontakt na mego mejla: evelaaa88@wp.pl Dziękuję :)

Gość tniem wsioki
czy sa ty jakieś śmierdzidziury?