Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja nie mam pojecia...

Czy miał ktoś usuwane kamienie z woreczka żółciowego ?

Polecane posty

Pytałam na ogólnym ale bez odpowiedzi, więc pomyślałam, że zapytam jeszcze Was mamuśki :) Jeśli tak to mam takie pytanie... Wybieram się na taki właśnie zabieg jednio dniowy w jeden dzień idę, a na następny wychodzę ale zastanawiam się czy będę w stanie prowadzić samochód?? Czy po takim zabiegu raczej nie dam rady??

Albo może któraś mama miała przepuklinę?? Bo też będę miała zabieg na przepuklinę...

Gość innoveaa
Moja siostra miała jakiś czas temu i do domu wróciła taksówką, bo nie dała rady prowadzić, ciężko jej było się wyprostować i chodziła z bólem. Także szczerze wątpię, żebyś na drugi dzień była w stanie prowadzić samochód.

No to nie dobrze :O Jadę do innego miasta na te zabiegi i nie ma kto ze mną jechać, ani mnie odebrać i myślałam, że pojadę autem i autem sama sobie wrócę ale widzę, że będę musiała pomyśleć nad innym rozwiązaniem

A czy siostra miała laparoskopię ??

Gość plum@@@@
ja miałam laparoskopie i myślę że nie dasz rady niestety :(

Gość innoveaa
Tak, laparoskopię. Fatalnie się czuła po tym zabiegu i wymiotowała też po narkozie.

Kurczę taksówka odpada bo byłby to koszt ok 200 zł w jedną stronę :O Busem przecież też nie wrócę... bo skoro autek nie dam rady to co dopiero stać tyle czasu w busie ehh no chyba będzie trzeba poprosić kogoś o pomoc :) W każdym razie dzięki za odpowiedz :)