Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monyaaa

nie wygladam...

Polecane posty

Nie wygladam na swoj wiek:/ Mam 23 lata a wygladam na 17 , no moze 19. Pewnie nie byłby to taki problem gdyby nie to ze mam rocznego synka i wygladam jak malolata z dzieckiem.Nawet jak jestem z nim u lekarza czuje sie lekcewazona, raz nawet u laryngologa uslyszalam 'Agatka zobacz, dzieci maja dzieci', i na okraglo pytania jak taka mloda mama radzi sobie z dzieckiem.Nie mowiac o tym ze raz na zakupach kupowalam jednego reddsa i poproszono mnie o dowod, a bylam z wozkiem...poczulam sie glupio. Jak reagowac? Co zrobic zeby wygladac na starsza?

Gość zapytywajkaa
olej temat a jak nie potrafisz ubieraj sie elgancko. To duzo daje. ubiorem, fryzura mozna sie postarzyc o pare ladnych lat

Jacy poyebani ludzie :o nawet gdybyś miala te 19 to co to za komentarze i dziwne spojrzenia? To mlode matki to ścierwa, tak czy co? Ja pierdolę, zero tolerancji w tym kraju7 dla nikogo, co za chore spoleczeństwo :D

Gość randkowiczka
co za ludzie.:o możesz albo bardziej elegancko zacząć się ubierać, albo cieszyć, że jak będziesz miała 40-kę na karku to młodszy wygląd będzie twoim wielkim atutem.;)

Gość pamiętam jak kiedyś ktoś
spytał, czy mam skończone 15 lat (było to pytanie na serio), a ja miałam skończone.... 24 :-) Szczerze mówiąc czułam dumę. Nie wiem, dlaczego chcecie się na siłę postarzać.

Nie ubieram sie jakos super mlodziezowo, zazwyczaj spodnie rurki,jakies zwykle bluzki,balerinki, raczej stawiam na wygodę. W pracy mam uniform wiec tez nie wymaga ona eleganckiego stroju. Tez raczej ciesze sie z mlodego wygladu, tylko drażnia mnie te komentarze, tym bardziej ze przeciez mloda mama nie moze dobrze zajac sie malym dzieckiem:)

Gość czesc ja mam ten sam problem
tylko że mam 23 a wyglądam na 15 :( mimo że dziecka jeszcze nie mam to trudno mi sie nieraz odnaleźć jak idę szukać pracy to mówia dziecko ty do szkoły a nie do pracy rady sobie nie dasz, raz kupowałam piwo to facet z kolejki burknął patrz te piwo takie duze jak ona opije sie... :( strasznie ciezko jest mi szukac pracy

zacznij do solarium i koniecznie dużo pal! postarzejesz się w ciągu roku taka moja rada

Gość czesc ja mam ten sam problem
fakt nie pije kawy, nie pale papierosów oraz nie chodze do solarium, ale nawet jesli ma mnie to postarzyć to i tak nie zaczne tego robic