Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukniatakajakas

Czy wyglądam w tej sukni bardzo źle ?

Polecane posty

Gość zgadzam sie zinnymi
zrób szpicowaty lub asymetryczny dekolt w tej sukience, skróć ją i dodaj jakiś pasek np łańcuszkowy.

Gość fgfgfgfgfgf
Czym są bryczesy?

Gość a mi żal takich pustaków
No widzisz, jesteś szczuplutka, a ta sukienka niestety tego zupełnie nie oddaje :o. Wyrzuć ją, bo nie jest dla Ciebie!

Gość a hj kl
Dziewczyno, masz w takim razie rewelacyjne warunki, które ta kiecka kamufluje. Koniecznie krótsza, a materiał pozostały po ścięciu możesz wykorzystać na finezyjny szal albo zrobić falbankę/klapki powyżej bioder. Ja bym ją ścięła na taki rękaw. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-k2SHZtrJFOLvxntGR7FWFC25Ei3KfIzcWMK8YXDLGF4tGJu7 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGctZrcWBtGcyLnCc-hfUZzbpofhRwp-cMzYRXSbdwxZw1GgyUzg Jeśli nie chcesz pokazywać nóg, możesz wstawić koronkę w pasie i wyjdzie sukienka do kostek długość i dekolt do wymiany

Gość zgadzam sie zinnymi
bryczesy to spodnie do jazdy konnej, z wypchanymi (nadmuchanymi) udami. Bryczesy mówi sie też na takie właśnie wypchane uda u człowieka.

Gość bryczesy to coś takiego
mniej więcej: http://www.voila.pl/199/uy2v6/?1 mogą przybierać czasem wręcz monstrualną wielkość - na tym zdjęciu to jeszcze malutkie, u autorki topiku też, ale jednak są

Gość aaaaaaaaazja
Wygladasz w niej bardzo dobrze! Idz do krawcowej (albo jak masz maszyne do szycia to sama) ale skroc ta sukienke do ok kolana Dobierz do niej koniecznie szpilki i torebke do kompletu do szpilek nie zakladaj nic na szyje tylko jakies wyraziste dlugie kolczyki nie wygladasz grubo! Masz super figure!!!!

Gość majtki bez szwów
a w ogóle to coś Wam napiszę :) jakiś czas temu postanowiłam sobie, że absolutny koniec z ciuchami w których wyglądam źle, tak sobie i średnio. Mama nosić tylko i wyłącznie ubrania w których wyglądam świetnie i bosko, ewentualnie bardzo dobrze :) powywalałam i pooddawałam masę ciuchów, kupuję z dużą rozwagą i naprawdę niewiele, ale samopoczucie + 10 :) polecam

Gość sukniatakajakas
Dziękuję za miłe słowa :) Właśnie nie czułam sie nigdy grubo, nawet po urodzeniu dziecka, a gdy założyłam te sukienkę jakoś tak włąśnie pierwszy raz chyba w życiu pomyślałam, że jestem gruba :( Ech.... Nie wiem, czy warto ją skracać, bo w sumie nic w niej takiego nie ma. Bedę szukać czegoś krótszego, a jak nie znajdę no to najwyżej skróce tę ;) A jakiś taki np czarny szeroki pas by do niej nie pasował np ? Jakbym już w tej ale skróconej poszła ? No i ten dekold faktycznie mógłby być większy ;) Aj, o mało bym dzis w kompleksy nie popadła, ze za gruba jestem ;(

Gość ja wam powiem
bezguście? przecież ta sukienka jest obrzydliwa ! ty? spoko figura biodra troszke brzuszka ! ekstra! ale nie w tym ciuchu!!!! wyrzuć to albo tak jak ktoś tu sugerował krawcowa jak się da coś z tym zrobić to śmiało! ale tak odpada !!!

Gość do majtek :-)
Zgadzam się! Właśnie ja ostatnio też coś takiego robię. Jakiś czas temu wywaliłam pół szafy - sama dziwiłam się, czemu to robię (nie miałam dużo rzeczy). Zostawiłam tylko te, w których wyglądam właśnie najlepiej. I od razu lepiej się poczułam - bo co nie założę - to zawsze ładnie wyglądam :-)

Gość moim zdaniem sukienka
jakaś tragiczna nie jest ale super też nie i dlatego uważam że bez sensu jest oddawanie jej do krawcowej - za co też przecież trzeba zapłacic , lepiej poszukaj czegoś co odsłoni twoje zgrabne nogi , jesli masz jakiś problem z brzuchem po ciąży to też nie musi byc tak strasznie obcisła , masz świetną figurę i szkoda ją szpecic czy zniekształcac jakimiś niedopasowanymi ciuchami , wybór jest duży więc na pewno znajdziesz coś fajnego

Gość randkowiczka
rozumiem, że kasy może nie masz na nową, ale poszukaj czegoś fajnego, żebyś wyglądała kobieco. dół w literkę A wskazany. a tę kieckę oddaj nielubianej koleżance.

Gość randkowiczka
i faktycznie nogi masz extra. odsłoń atuty a ukryj wady.

Gość sukniatakajakas
To nie o to chodzi, że nie chcę nowej kupić :) Itak na pierwszy dzień muszę, bo nie mam nic odpowiedniego.... Wiedziałam, ze mam w szafie trzy sukienki, w dwóch już byłam w tamtym roku na ślubie, więc odpadają, no i została ta. Stąd to pytanie. Chciałam poznać opinie kogoś kto mnie nie zna, bo mój maż to mi powie, że mi we wszystkim ładnie :( No ale on sie nie zna ;) Tamte dwie co mam właśnie były przed kolano i ładnie w nich wyglądałam, a w tej długiej nigdy nigdzie nie byłam bo tak jakos się nie szczególnie w niej czułam... i teraz gdy ją ubrałam to samo ... A tutaj się to potwierdziło ;) I dzięki za słowa pochwały :) Podniosłyście mnie na duchu, że po dziecku nie wyglądam jeszcze aż tak źle :)

Gość randkowiczka
czasem lepiej dwa razy wyglądać super w tej samej kiecce, niż raz ubrać się "niepowtarzalnie" i zepsuć sobie tym zabawę.;)