Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Kiedy pojawiły sie u was nudności??

Polecane posty

Kiedy zaczełyscie odczuwac nudnosci?? Jak juz wiedziałyscie ze jestescie w ciązy czy jeszcze przed dniem spodziewanej miesiązki??

Gość Fufujara
w 7 tygodniu test juz pokazal ciażę, jeszcze byłam przed wizytą u ginekologa, a te nudności mnie ostatecznie przekonaly, że jestem jednak w ciaży

Gość bąbelkowamama
na poczatku sie cieszylam ze mnie omina niestety niedlugo teraz jest dramatycznie mdli mnie od rana do nocy wymiotuje nie jem nie pije mam juz troszke dosc:(

A mozliwe jest aby nudnosci ktore u mnie wystąpiły tydzień po stosunku były objawem ciaży?? bo mdli mnie do dzis, mam podwyzszoną temperature i brak bolu piersi ktory zawsze miałam przed @

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
chyba zartujesz dzien po stosunku to jeszcze moglo nie dojsc do zaplodnienia:O boze jakie te niektore dupy sa tepe:O:O:O

Gość Marcepankowa
też się nad tym zastanawiam...u mnie 8-9 dzień po owu a ja wczoraj wymiotowałam jak kot...mimo że mam już jedno dziecko nie pamiętam kiedy pojawiły się te straszne mdłości:O

Gość lalalalalalalalalalalalal
tydzien to tez moze byc za wczesnie zaplodnienie plus implantacja to czas do 6 dni a nie wiem czy wiecie ze mdlosci sa efektem hormonow a po tygodniu ten poziom nie osiaga nawet ilosci ktora moze pokazac test ciazowy.moze mdlic powiedzmy w terminie @ ale i to nie znaczy o ciazy mnie mdli 3 dni przed @ i kreci mi sie w glowie poczekajcie nie doszukujcie sie na sile.

Ja na szczęscie nie wymiotuję ale te mdłosci nie daja mi spokoju, marcepankowa masz juz potwierdzoną ciązę??

lallalalalalalalal ja nie chce się doszukiwac, ale to co się ze mną dzieje mowi samo za siebie, chyba ze faktycznie jakiegos wirusa złapała. Tylko czemu mnie te piersi nie bolą?? przeciez juz powinny bolec bo okres mam dostac w poniedziałek

w 1 ciąży ok 4 tyg ciąży już mnie dopadły (ale do zapłodnienia doszło na początku cyklu, bo owulacja się przesunęła). w drugiej ciązy od ok drugiej połowy 5 tygodnia.

mnie w obu ciążach zaczęło "mulić" na ok. 3 dni przed terminem @... specjalnie luknęłam na moje wykresy na 28 dni...

Gość Marcepankowa
nie mam.Tylko skoro masz mieć @w poniedziałek to jakie masz cykle??Ja doskonale czułam owu 29-30 a @ mam dostać 14.Być może to zwykłe zatrucie nie mówie że na pewno ciąża. lalalalalalalal-nie doszukuje sie.

Gość Marcepankowa
tak myślę może popiszemy i powymyślamy sobie objawy na gg??:)Bo wiesz jak to na kafe...

Gość u mnie mdlosci izawroty glowy
tydzien przed spodziewana miesiaczka sie pojawily i tak pozostaly przez dluzszy czas :) oczywiscie bylam w ciazy

Gość maggi07
U mnie zaczęły sie na poczatku 5 tygodnia(liczac od zapłodnienia).teraz jestem w 1szym dniu 11 tyg.i powoli zaczynaja ustepowac..ale to kazda kobieta ma inaczej,bo kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze.