Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy vercetti

śmieszą mnie dziewice które uważają że facet

Polecane posty

BSA to nie jest honor tylko głupota... cierpienie i starość to część ludzkiego życia i ja mam zamiar przyjąć to z godnością, z resztą kim jesteś żeby decydować o tym czy ktoś ma żyć czy nie... ja widzę że masz zapędy nazistowskie... ciągle tylko pieprzysz o aryjczykach... śmieszny podrabiany słowiański aryjczyku... a ty mnie Tomy czytaj do cholery, mogę ci to napisać w paru językach jak po polsku masz problem... napisałam przecież że byłam w stanach ale nie na tyle długo żeby wypowiadać się o społeczeństwie i kulturze, więc się nie wypowiadam!!! Wypowiedziałam się o kulturze zachodniej europy! Nie świat będzie istniał, tylko że bez białych którzy sami siebie niszczą... eutanazją, aborcją i innymi wymysłami współczesnych białasów... Haha lubie was chłopaki, bo poza argumentem że mam ciapatego i jestem gruba nie macie nic... super...

chociaż w sumie BSA w twoim przypadku ta eutanazja to nie taki głupi pomysł...

Gość tommy vercetti
I CHUJ ci do tego że jest aborcja. zobacz ile było przeprowadzonych zabiegow w japonii. a co ich pochłonęło? więc o kant dupy rozbić te teorie. jak ktoś chce eutanazję niech ją weźmie. to wybór ludzi. nikt ich nie zmusza. mi to nie przeszkadza, jestem za aborcją, eutanazją, i tą kulturą. nie mam zamiaru powracać do 3świata

Gość tommy vercetti
i co mnie obchodzi życie białych? ja mam swój czas na ziemi i nie obchodzi mnie co będzie jak umrę

Ale do nie dawna Europa żyła bez syfu eutanazji i aborcji i nie byliśmy 3 światem... A co ma kataklizm w Japonii do tego wszystkiego... kataklizmy nie są zależne od ludzi... zabójstwo dzieci i starców tak...

Gość tommy vercetti
bsa daj sobie spokoj, nie daj się prowokować matce polce, lub jakieś sfrustrowanej dziewczynce której jedyną pasją jest kafe. a świat zna tylko z you tube

Gość tommy vercetti
aborcja zawsze była, jak nie legalnie, to istniały inne sposoby. a chuj cie boli że tak jest?

A ja zdychałabym jak szczur... choroba nie jest dyshonorem... właśnie dzięki chorym, tak na prawdę odkryłam co jest w życiu ważne i byli dla mnie lekcją że zawsze należy być dobrym dla innych, nie robić sobie wrogów, cieszyć się każdą chwilą bo zaraz paraliż lub rak może spotkać i mnie... ci ludzie to jest źródło wszelkiej prawdziwej, życiowej nauki! Besiu w tym momencie to Aryjczycy zaczynają żyć na łasce u Arabów i ciapatych... powtarzam jeszcze raz.. bez nich gosdpodarki całej europy zachodniej leżą i kwiczą... a gdy leżą i kwiczą to nie mają kasy i na kraje afrykańskie i 3 świata... mechanizm jest prosty..

heh dziecino... jestem przewodnikiem turystycznym, a obecnie rezyduję sobie, więc nie jeżdżę ale tylko zaczną się wakacje, to prędko mnie nie zobaczysz... a na kafe siedzę bo mogę sobie po polsku pogadać...

heh Besiu na Twoją aborcję to trochę za późno.... a tak na marginesie... człowiek jako taki pochodzi z Afryki... hmmm pewnie był Aryjczykiem...

Europa chce ich chce kolorowych zeuropeizować Besiu... masz racje, często ci ludzie zahaczają o kryminał, zamykają się w gettach i nie znają jezyka... jednak europa nie chce się ich pozbywać tylko inkulturyzować, żeby byli jak najlepszymi pracownikami... Ale masz rację, w niektórych przypadkach to wymyka się spod kontroli... ale to też nie oznacza że jak jedni są zacofani i nie chcą się integrować z naszą kulturą, to że wszyscy tacy są.. np mój facet, jest miksem... mieszkał 19 lat w nepalu... resztą w szwecji, szwajcarii, teraz w niemczech, ma 27 lat... i powiem ci że jest lepiej przystosowany niż nie jeden europejczyk...

Europejską, Afrykańską czy Azjatycką... wszyscy jesteśmy ludźmi, pochodzącymi z jednego źródła... dla mnie narodowość nie ma znaczenia... tylko to że ktoś jest człowiekiem..

ale zobacz besiu... Arabów jest więcej we Francji... bo jest coraz mniej Francuzów... i do tego się w europie dąży... to nie arabów wina że sie nie rozmnażamy... Z resztą Francuzi cierpią teraz za swoje zbrodnie kolonialne... oni doili północną afrykę, teraz północna afryka będzie doiła ich...

Besiu... dla mnie człowiek, jest człowiekiem i dla mnie nie ma żadnej dyskusji... czy czarny ma inną, duszę, inne ciało (może jakieś drobne mankamenty) różnimy się kulturą, wychowaniem i warunkami w jakich nam przyszło egzystować... sory, ale jak wyhodujesz mi coś na kontynencie o klimacie pustynnym, to złożę wniosek o nobla dla ciebie... Besiu myślałeś kiedyś jakby to było gdybyś urodził się murzynem? Czy to ma być dla nich w jakiś sposób uwłaczające że mają czarną skórę i mieszkają w Afryce? Ja jestem personalistką i dla mnie osoba jest najważniejsza... nie honor, kolor skóry, religia czy wzrost (o zgrozo) tylko człowiek i jego uczucia...

Gość Sprostowanie
wiem,ze smieszne ale prawdziwe "no muszę Cię zdziwić,to,że jestem dziewicą nie znaczy,że nigdy nie widziałam bądź też nie trzymałam ''ch*ja'' swoją drogą pięknie nazywasz swojego ''przyjaciela''. Jest jeszcze gorzej: Autor tak nazywa swój MÓZG. :-D :-D :-D :-D :-D

ginger21 postaraj się prowadzić dokładniejsze obserwację w tych Niemczech

Gość Logika, logika
tommy vercetti nie o to mi chodziło. atrakcyjna kobieta która ma powodzenie a woli to zrobić z tym jedynym- wtedy dziewictwo ma jakąś tam wartość, a jeżeli dziewczynie trafił się jeden facet, przypadkiem, i ona oddaje mu dziewictwo, więc co jest ono warte? Acha - czyli jak nie jest atrakcyjna lub jest mało atrakcyjna, a woli to zrobić z tym jedynym, to wtedy to wg Ciebie już nie jest wartość. Gratuluję umiejętności logicznego myślenia. :-P

Gość Logika, logika
tommy vercetti nie o to mi chodziło. atrakcyjna kobieta która ma powodzenie a woli to zrobić z tym jedynym- wtedy dziewictwo ma jakąś tam wartość, a jeżeli dziewczynie trafił się jeden facet, przypadkiem, i ona oddaje mu dziewictwo, więc co jest ono warte? Acha - czyli jak nie jest atrakcyjna lub jest mało atrakcyjna, a woli to zrobić z tym jedynym, to wtedy to wg Ciebie już nie jest wartość. Gratuluję umiejętności logicznego myślenia. :-P

Neapol jest we Włoszech... A ja nie wiem jaka jest sytuacja białych w Azji... wiem że małżeństwa są akceptowane i ludzie tam żyją.... tylko że wolą jechać na zachód bo żyje się wygodniej... w Nepalu prąd i ciepła woda np jest tylko parę godzin dziennie... więc jak ktoś ma możliwości to idzie tam gdzie mu wygodniej, no nie zabronisz im tego... A kobiet jest wystarczająco dużo dla wszystkich... nawet jest więcej kobiet na ziemii niż facetów... więc statystycznie nie powinno być problemu

ja tez nie rozumiem dlaczego niektore panny mierza swoja wartosc kawalkiem blony w pochwie;-) ale co tu jest do doceniania? ja rozumiem ze to moze byc wazne np. w niektorych kregach kulturowo-religijnych jedynie

Gość Logika, logika
BSA - kup sobie słownik ortograficzny, bo żenujące jest czytanie twoich: "zaostsza się" czy "kontynęt". Ukończyłes ty w ogóle podstawówkę?

Gość tommy vercetti
nie rozumiecie mnie- DZIEWCZYNA NIEATRAKCYJNA MA GORSZE PREDYSPOZYCJE DO ZNALEZIENIA PARTNERA, i śmieszy mnie jak mówi- oddałam dziewictwo mojemu jedynemu- ALE TEN JEDYNY WŁAŚNIE BYŁ TYM JEDYNYM bo na innego nie miała szansy, więc ja wcale nie czułbym być wyjątkowym dla tej dziewczyny

Gość tommy vercetti
już ktoś podpierdolil bsa na redakcji, w celu zablokowania nicka za mówienie prawdy

Gość tommy vercetti
bsa i to zazwyczaj grube dziewczyny lecą na ciapatych, czarnuchów, sam znałem taką dziewczynę, nie miała powodzenia u europejskich facetów, a związała się z czarnym w anglii, i co śmieszniejsze od miał jeszcze na boku panny

Gość gdzie jest temat
jaka dziewczyna jest wg ciebie nieatrakcyjna?

Gość Logika, logika
Prawda jest taka, że sypiają na lewo i na prawo z kim popadnie i atrakcyjni, i nietrakcyjni ludzie. Wbrew pozorom to ci przeciętni pod względem urody i/lub znajdują najwięcej chętnych - bo inni się nie obawiają do nich zagadać, nie mają obaw typu, że zostaną odrzuceni, a wreszcie: są na podobnym poziomie intelektualnym i sami mają mniej oczekiwań co do potencjalnego partnera. Inaczej mówiąc - ludzi przeciętnych jest tylu, że jest w czym wybierać. Samotni są najczęściej albo ci wyjątkowo nieatrakcyjni ("będzie z niego fantastyczny/-a mąż/żona, ale ja nie chcę się z nim/nią spotykać" - oto, co najczęściej się o nich mówi niestety) albo ci bardzo atrakcyjni.

Gość Logika, logika
BSA tommy vercetti-Tylko że tego właśnie nie rozumiem, przecież to jest inna kultura itp.Zobacz na żółtych, oni nie ciągną do Europejskich kobiet. Oj, głupoty gadasz, bo nie jesteś kobietą. Ile ja razy słyszałam różne komplementy i ile dostałam różnych zaproszeń od takich mężczyzn. Ale w przeciwieństwie do tego, co słyszę od polskich mężczyzn, nie były to wulgarne propozycje czy dawanie do zrozumienia od razu (lub na pierwszych randkach, co wielu z was praktykuje), żebyś wpadła w odwiedziny do ich domu (cel jest wiadomy). Żaden z nich ani razu tak się nie zachował, a Polscy mężczyźni niestety często zachowują się nietaktownie lub chamsko.