Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona olka26

złe samopoczucie po luteinie

Polecane posty

Gość zmartwiona olka26

czesc mam pytanie : czy ktoś z was kobietki czuł sie zle po braniu luteiny ????? wiem , ze sa skutki uboczne w trakcie zażywania , ale ja biorąc czułam sie Ok. moja dawka dzienna to były 4 tabl. 50 mg luteine 2x2 wziełam w poniedz. o od tamtej pory nie biore i przez te ostatnie 2 dni czuje sie fatalnie: - miałam straszneee mega zawroty głowy, kilkukrotne przez kilka godzin zarówno wczoraj i dzis, ból głowy, brak apetytu - a z reguły jestem obżarciuchem, ból w mostku przy oddychaniu ale tylko czasami czuje ogólne osłabienie czy moze to byc spowodowane luteiną ??????????? przez zażywaniem tych tabl. nie miałam takich problemów

Gość luteinkowa
Hej ja jestem w ciazy bralam 2x1 i wlasnie odstawilam poranna dawke bo nie moge ogarnac mdlosci i wymiotow ,nie moge jesc i napewno nie pomagam tym dziecku, moj lekarz zalecil zmniejszyc dawka, a nawet po 3 dniach odstawienie jesli brzuch nie bedzie bolal:)poki co dwa dni jest ok:) a i musze stosowac podjezykowa luteine dopochwowo bo nie mam mowy zebym dala rade ja trzymac w ustach a ze nie mieszkam w pl a mam zapas to zazywam ja dopochwowo.