Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avriiii

Pomóżcie mi wybrać wózek spacerowy

Polecane posty

Gość avriiii

Witam, Jestem mamą 6 miesięczniaka. Do tej pory woziliśmy się w gondoli, mamy jedo fyna. No i przyszedł czas na przesadzenie do spacerówki. I klops. Fyn spacerówkę ma tragiczną! Mały się ciągle zsuwa. Myślałam, że może za mały jeszcze czy niegotowy, ale koleżanka, która miała też ten wózek miała en sam problem z córką, która miała wtedy 8 miesięcy. To chyba kwestia źle wyprofilowanego siedziska. No mniejsza o to. Nie nadaje sie dla nas ta spacerowka i juz. Mamy peg perego pliko jeszcze, ale zamierzalam gdzies za 2 miesiace go do niej przesadzic, jak bedzie juz cieplo. Poza tym chcialam jeszcze go powozic w czyms co ma wieksze kola, lepsza amortyzacje moze. I zastanawiam sie czy kupic cos jeszcze na teraz, co moze potem w zimie by nam sie jeszcze przydalo. Moje wymagania: - skretne przednie kola - kola spore, moga byc piankowe, niekoniecznie pompowane - cala jedna raczka - wozek przystosowany dla 6miesieczniaka Ten mi sie widzi bardzo http://www.jedynysklep.pl/concord-fusion-spacerowy-cat-25-id-1985.aspx ale cena nie do przyjecia :) Ale moze mozecie polecic jakis fajny wozek z rzeczami, ktore wyzej wymienilam? :)

Gość ma-ma...
Concord jest ok, a również mogę Ci polecić X-landera XA, z tym, że przednie koła są skrętne ale pompowane. Nawet jakiś model z 2009 lub 2010 roku skoro potrzebujesz tylko na trochę.

Gość a moze po prostu zostaw
go jeszcze w gondoli, mysle ze sie spokojnie zmiesci a potem do peg perego. Ja przesadzilam mojego syna tylko dlatego ze juz ledwie sie miescil,ale podobalo mu sie w gondoli - mial 7.5 miesiaca.

sprawdz Maclarena cena przez pol, niby kolka male ale wozek praktycznie niezniszczalny.

Gość avriiii
Dzięki dziewczyny. Dzis rano wychodzac z psem widzialam babke z tym concordem, ladny wozek, ale jak dla mnie ma chyba taka za mala budke jednak, tzn za malo kryje wozek, no chyba, ze to jest regulowane :). ma-ma...- x lander xa to byl moj typ przy wyborze wozka, ale ze on ma mala gondole bardzo, a chcialam synka przewozic zime wlasnie w gondoli. Dzieki, wiem, ze ta spacerowka fajna, tylko tak wlasnie mysle czy mi sie to w ogole oplaca cos kombinowac jeszcze. a moze po prostu zostaw- no dzis rano maz przed wyjsciem do pracy wlasnie przelozyl mi z powrotem gondole i na razie w niej sie jeszcze troche powozimy. Choc synek jest duzy, tzn dugi bardzo i mysle, ze i tak jeszcze gora z miesiac da rade. Poza tym spacer mamy akurat tak, ze on nie spi i chce swiat ogladac podniesiony troche. Niby ta gondola w naszym fynie ma podnoszone oparcie, ale nie zawsze jest to bezpieczne, bo nie ma pasow (np jak wjezdzam do autobusu i musze podjechac stawiajac wozek na tylnych kolach, to wtedy by sie mogl synek odgiac i wypasc). kasza23- dzieki, wiem, ze maclareny sa fajne, dla starszaka mialam maclarena jako ostatnia spacerowke, ale cos w tym stylu to ja mam, bo pliko przeciez tego samego rodzaju mniej wiecej. Szukam czegos posdredniego. Acha, dodam jeszcze, ze waga nie ma znaczenia, bo na wyjazdy niedlugo i tak juz tylko pliko bysmy brali. Jeszcze idealnie by bylo jakby mial przekladana raczke lub siedzisko :).