Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a może by tak..

kim jest jennifer87

Polecane posty

strangers, to zapoznaj sie ze wszystkimi watkami które dot. Jennifer wtedy podzielisz nasze zdanie

Gość strangers
No wiem ,że wyzywała i szydziła ,ale na moje robiła to dla zabawy...nikt normalny takich rzeczy nie wypisuje to fakt.Ale to co z nią robicie to przechodzi ludzką granicę i nie zdziwię się że laska może sobie coś zrobić.Zresztą nie moja sprawa róbcie co chcecie wg waszego sumienia.Mi jej jest szkoda i tyle w tym temacie.

skoro ktos robi z siebie debila na forum gdzie dostep maja wszyscy, wypisuje takie bzdety, upublicznia zdjecia swoje i rodziny to moze sie chyba liczyc z krytyka ? poza tym to nie sa zdjecia które my jej zrobilismy tylko te, które sama wrzucala na portale łacznie z kafe. chamstwem byloby wysmiewnie sie z jej biedy itp rzeczy gdyby sama nie robila z siebie cyrku

",ale na moje robiła to dla zabawy" my tez dla zabawy :) mogla sie liczyc z tym, ze ktos ja zdemaskuje, czyz nie tak?

Gość gsfssggsgsdgsd
strangers Dokładnie,nikt normalny by tak nie napisał a ona własnie nie jest normalna. I jak nazywasz szydzenie i naśmiewanie zabawą to niech się tak bawi,ale przez nią też ktoś mógł sobie krzywdę zrobić. A i my przecież też robimy to dla zabawy :P

Gość WEIRD
A to widzieliscie? znalazlam w jednym z tematow na kafe :D JA tez znam jennifer-mieszkamy w tym samym bloku i niestety musze powiedziec ze jest to okropna dziewucha.Nie buduje zadnego domusamochód jest jej kuzyna (znam go osobiscie).Wszystko co tu pisze jest wyssane z palca.dziewczynie marzy sie bogactwo bo zyje w biedzie.A te wszystkie wpisy niby jej kolezanek-to na bank jej wpisy. Jennifer przestan robic z siebie nie wiadomo co tutaj na forum bo jak mąż znowu sie dowie to bedziesz ,tak jak ostatnio chodzila z siniakiem pod okiem

Powiedzmy tak. Ja Wam pisze ze jestem nieszczesliwa, samotna, nie uklada mi sie w zyciu i jestem biedn. Wysmiejecie mnie? NIE. Ale u tej kretynki jest inaczej, jest nikim, na forum robi z siebie bogaczke i szczesliwa mezatke wysmiewajac sie ze wszystkich i ze wszystkiego, krytykuje, szydzi. Gdyby tylko wypisywala swoje fanaberie, ze jest piekna i bogata OK- moze by jej ktos uwierzyl. Ale taka parodie która ona odstawia to szczyt wszystkiego. Obraza ludzi, ze sa bezmozgami, biedakami, ze jedzą jak psy i to jest Ok?

WEIRD hah, na pewno napisal to ktos kto ja rzeczywiscie zna. Tym bardziej, ze jej willa wygląda na blok.

Gość gsfssggsgsdgsd
Revlon(ek) A widziałaś jej niby budowany dom??Był tutaj wstawiony projekt bo też oczywiście musiała go wkleić na jakimś fachowym forum o budownictwie.I tak niby bogata i ma taki wysmakowany gust a dom wyglądał na garaż ze strzelistym dachem hehe

a widziales/as to ? wkleilam to kiedys na kafe ale chyba usuneli (?) "O TO URYWEK Z RECENZJI NAPISANEJ PRZEZ JENNIFER NA WIZAZU, NA TEMAT PODKLADU ESTEE LAUDER "Cena troszkie tyci za wysoka bo przewaznie kupywalam podklady do 50zl ale naprawde warto!! ""

Gość gsfssggsgsdgsd
"no wpada lekko w bezyk wiec co mi poradzicie?bo ostatnio mialam nieprzyjemna sprawe kuilam w ciemno podklad la roche posay odcien13 i okazal sie za ciemny i 60zl poszlo do kosza nie chcialabym powtorzyc tego incydentu" Cytat z linku który sama wstawiłaś hehe

Gość asfasdfafaas
To cześć :)

Gość chwaliła się
bo dla kogoś kto nie ma kasy krem za 500 zł to szczyt marzeń i osiągnięć

Gość BLUBLABLI BUBLU BKJHO
jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 zycie stalo sie koszmarem... mam 20 lat do tej pory bylam szczesliwa,pogodna dziewczyna,prowadzilam bezroskie zycie pelne rozrywek i zabaw,nie musiala sie martwic o nic procz szkoly ,mama robila jedzenie,prala ,prasowala, ja tylko pilnie sie uczylam i spotykalam ze swoim chlopakiem ,w wakacje zamierzalam pojechac do USA poodszlifowac jezyk ale nie udalo sie...zaszla w ciaze najpierw udreka bylo noszenie tego wielkiego brzucha przez 9 miesiecy ,kupilismy mieszkanie ze swoim chlopakiem ,zareczylismy sie no ale on slubu nie chcial narazie nie wyglada na to zeby mialo to ulec zmianie,nadszedl porod okropne przezycie ,mialam cesare takze bol niesamowity ,opieka personelu jak w obozie koncetracyjnym,a potem powrot do nowego mieszkania ,zaczely sie obowiazki pranie,sprzatanie ,gotowanie,prasowanie i dziecko...ktore non stop ryczalo z powodu kolek od rana do nocy a czasem 24 na dobe ,na pomoc mamy nie moglam liczyc ...bo w sumie nie smialam ja poprosic ona pracuje wpadala tylko na kawe ,tesciowa od czasu przyjdzie popilnowac jak jedziemy na zakupy i na tym pomoc sie konczy ..zaczelam drugi rok studiow obowiazkow znowu doszlo chce sie przepisac na inne studia z nizszym poziomem bo nie mam czasu na intesywna nauke ...teraz wlasnie stoje przed tym trudnym wyborem ,niby lzejsze ale mniej sie naucze..ogolnie czuje sie jak wrak czlowieka po nocach nie spi ,martwie sie o szkole http://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif dziecko ostatnio kaszel dostalo i non stop trzeba cos robic pzy nim ,jestem prawie ze zalamana i czuje ze nie podolam tesknie za moim poprzednm zyciem chodz wiem ze bezpowrotnie ,nie moge byc egoistka bo mam dziecko i to ono jest teraz najwazniejsze ,ale ja nie wiem czy ja je kocham czasami mam w sobie tyle zlosci ze wolalabym zeby dziecka nie bylohttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif ciezko mi w sercu ...chcialabym gdzies wyechac odpoczac ...czuje sie straszniehttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif

Gość BLUBLABLI BUBLU BKJHO
jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 zycie stalo sie koszmarem... czasami zdarza mu sie...ale to i tak malo nie wspomne o zyciu towarzyskim ktorego w ogole nie mam,calymi dniami w domu siedze a jedyna rozrywka to zakupy w markecie

Gość duszek kasssfffer
upupupupu i co? dalej wierzycie w te marne prowokejszyn?

Gość ptasiek nastroszony
ocho natepny kołowrotek , nieudacznicy zabie3dzeni mają igrzyska. a kim wy jesteście? oj byłoby tu na dwa miesiące non stop pisania

Gość justyna staszak
ptasiek, czyli jenny nie odzywaj się. już się wyjaśniło,e ty to jenny i adres IP ten sam. nie ośmieszaj się dziewczyno!!!

Gość jewyyy
Dlaczego żadne zdjęcie z tego forum nie działa. Też jestem ciekaw jak wygląda.

Gość ptasiek nastroszony
tyle ten twoj wypierd o adresie ip wart ile te wszystkie tu wypierdy nas tym topiku. hahahahaha nawet nie czujesz jak sie w chuj ladujesz ze tylko potwierdzasz glupote i klamstwa i twierdzenia bez pokrycia a twierdzenie bezs pokrycia jest szczxytem debilizmu. ale choc szczytujesz choc tu na kafe

Gość ptasiek nastroszony
Estera nie daj sie manipulowac tym zabiedzonym gojom. podobno mam identyczny ip jak Jenny. i takie tam tylkon potwierdza debilizm. Estera mądra z Ciebie Niewiasta nie daj się w to na poważnie mieszać. tu ani jedno słowo nie jest prawdziwe. może i przesadza Jenny z tym chwalenie3m się publicznie. fakt ale nie kłamie i po tym poznać , że się nie użala , że jednak Jej coś się udalo. emocji i nastroju czyli siebie na dluższą metę nie oszuka.