Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telefonicara

Problem z telefonem, numerem, kurrr..

Polecane posty

Gość Telefonicara

Witam, niedawno zmieniłam numer telefonu, oraz sieć. O dziwo numer chyba wcześniej miał jakiś sprzedawca internetu ponieważ od początku po 2 razy dziennie wydzwaniają do mnie ludzie z pretensjami, że nie mają połączenia internetowego:o. Sprawdziłąm numer na google, i faktycznie jest on wpisany w firme telekomunikacyjną w Zabrzu. Ja nie jestem z zabrza ani z pobliża wręcz drugi koniec Polski. Nie wiem co mam zrobić, znowu zmienić numer? Ja już dziekuje za takie atrakcje, jeszcze mi się trafi jakaś firma pogrzebowa i będę odbierać od zapłakanych ludzi telefony :o. Co byście zrobili na moim miejscu? Te telefonu są naprawde wkurzające, :o

Miałam tak dawnooo temu. Chyba z rok to trwało :O Jakiś czas temu spróbowałam zadzwonić na mój inny nieaktywny numer do którego kartę mam nadal w domu i też już działa u kogoś innego :) Jak Cie to męczy to zmień, jak wytrzymasz to poczekaj i mów pomyłka

Gość Telefonicara
no, fajnie, dzwoni Ci jak jesteś w pracy jakaś baba z pretensjami i na ty Ci mówi. "Dlaczego nie mam internetu, po raz kolejny w tym tygodniu, bardzo prosze abyś przyjechała natychmiast i to naprawiła" a ja że pomyłka a ona się kłuci że nie tak miałą wyglądać gwarancja :o bez jaj...

Gość edbadbadb
to się roxzłączaj wtedy a jak ci dzwoni dzalej to mów, że zgłosisz nękanie

dokładnie, mów od razu że pomyłka i tyle .. to jakaś firma będzie miała problemy nie Ty... no ale jak tak bardzo przeszkadza to zmień znowu numer i tyle