Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godziniak

15 wrzesień 2012 - godzina

Polecane posty

Gość godziniak

ślub 15 września, w kościele do wyboru 18 bądx może jeszcze 16. do sali z 5 km, zapisaliśmy sie na 18, co myślicie ??? nie za późno ? czy lepsza 16 ????? nie wiem juz sama :((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość godziniak
najlepsza by była 17 ale o niej nie pisze bo juz jest zajęta przez inna parę

My rok temu mieliśmy ślub 18 września na 17. Wydaje mi się, że 18 to troszkę późno. Osobiście wybrałabym 16 .

Gość godziniak
17 bylaby idealna ale zajeta, teraz tez nad 16 sie zastanawiam

Gość bfsergtstr
ja bym brala 18, bo jak Ty bedziesz na 16 to poprzednia para juz bedzia miala swoja uroczystosc zanim Wy zdazycie spokojnie wyjsc z kosciola. Poza tym wg mnie lepiej, jesli wesele zacznie sie o 19.30-20.

Gość bfsergtstr
mialo byc nastepna para.

Moja siostra miała ślub w lipcu na 15nasta i to wcale nie było późno, ja mam w październiku na 14, a wy piszecie 16, 18 masakra, jak dla mnie bezsens totalny tak późno, obiad życzenia, kościół i impreze o 20 zaczniecie:O:O

Gość Małoszka
Na 18 jest za późno. Msza się skończy o 18.45-19, życzenia, jazda do sali, powitanie itp. Zanim impreza się rozkręci będzie 23. Bez sensu. Ja miałam ślub na 15, 18go września rok temu i na początku uważalam, że za wcześnie. Jednak okazało się, że super. Nikt nie leciał potem danie za daniem, był czas na rozkręcenie zabawy itp.

Gość godziniak
do sali mamy z 6 km, tak sobie myslałam czy jak na 16 by miał byc to za wczesnie, bo na sali wczenie będziemy, to czy goście wczesniej nie pouciekaja, ale z drugiej strony kto będzie miał wyjść to i tak wyjdzie.. myślałam jakis czas po pierwszym tańcy uciec na zdjecia, a gdyby slub byl na 18, to na sali kole 20, wiec kolo 22 dopiero zdjecia, a prosto ze zdjec na oczepiny ;] a na ta 16 to spokojnie by można było.. aaa no i mi się wydaje ze jak wyjdziemy z kościoła gdyby slub byl na 18 to juz szarówka będzie się robić... moze brak ładu w tym co napisalam, bo tak ogólnie pisałam szybko bo w pracy jestem..

Gość 09876
Ja biorę ślub za rok i też chciałabym mieć o 15 bo o 16 koniec mszy ok 45 minut życzenia i o 17 na sali szampan obiad pierwszy taniec i mamy ok 18.30 i wtedy wypadałoby jechać na zdjęcia zanim się ściemni. A pomyśl jak weźmiesz 18 to wszystko ci się opóźni o 2 godziny i na sesje pojedziesz po 20 a w ciemnościach zdjęcia nie najlepiej wyglądają. Dlatego ja bardzo chcę miec na 15 ślub bo na 16 to szkoda mi marnować tej godziny

Gość co to za godziny 16..17..18...
slub do poludnia 10...11...lub 12...potem zyczenia, obiad i zabawa do nocy poznej a potem na drugoi dzien poprawiny od 13

Gość same jesteście
nie wyobrażam sobie ślubu o 18 to stanowczo za późno! zanim impreza się rozkręci to już północ u nas śluby są od 14-16 i normalnie trwają do rana

Gość same jesteście
do rana wesela oczywiście

Gość mychamała
jestem w szoku ze juz godziny w kościele wybieracie....nam powiedziano że dopiero na 1 wrzesnia 2012 to zapisac sie pod koniec tego roku bo ksiadz nawet kalendarza jeszcze nie ma

Gość do mycha
wiesz co- mojej mamie ( nas nie myło w Polsce i dlatego to ona załatwiała ) też ksiądz powiedział , że jeszcze za wcześnie itd. ale się uparła i całe szczęście, bo zaraz potem się okazało że są jeszcze 3 śluby w tym dniu- my mieliśmy o 16 i to bardzo optymalna godzina

Gość sdbgajhgda
16, 17, 18 co to za godziny...slub sie bierze do poludnia o 10, 11 lub 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwni jestescie

u nas w warm-maz śluby są przeważnie 16, 17, 18. my chyba będziemy brac 16 ewentualnie 17. 18 to juz za pozno. a 10, 11- u nas nie ma tak wczesnie ślubów