Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karbonadaa

dlaczego ludzie po rozstaniu nie utrzymuja ze soba kontaktu?

Polecane posty

Gość karbonadaa

Przecież żyli ze sobą coś ich łączyło a gdy dochodzi do rozstania kontakt się urywa, dlaczego?

Gość anal to zlo
bo pani w 0wce tak powiedziala

Gość no chyba żartujesz
facet mnie zostawił dla innej a ja mam z nim utrzymywać kontakt?:O wtedy nigdy bym się z niego nie wyleczyła.

Gość ncaiofjmsv;joA
BO JEDNA STRONA BEDZIE LICZYC NA COS WIECEJ.

Gość nie można generalizowac
moze dlatego ze co z oczu to z serca. pozatym do kuplowania sie po rozstaniu trzeba dojrzec.

Gość Matka Nie Polka
ja mogłabym ze swoimi ex utrzymywać kontakt. Pod warunkiem, że nie byłoby żadnych propozycji :P

Gość BonAptitit
zalezy dlaczego sie rozstaja... czasem da sie utrzymywac normalne olezenskie stosunki po zwiazku ale rzadko. Ja np. utrzymywalam a nagle mi moj byly o swiasdczyl ze on chce ze mna byc wciaz... wiec automatycznie zerwalam ta znajomosc bo to nie mialoby najmniejszego sensu

*bo po co się denerwować * po co robić sobie nadzieję lub dawać komuś nadzieje * taa znajomosc jest juz bez sensu jakieś żale niedomówienia * wiele osób czuje sie nieswojo ..drętwo *zrywa się z przeszłością a zaczyna żyć przyszłością ..eks nalezy do przeszłości to jest juz naturalna kolej rzeczy !

"*bo po co się denerwować * po co robić sobie nadzieję lub dawać komuś nadzieje * taa znajomosc jest juz bez sensu jakieś żale niedomówienia * wiele osób czuje sie nieswojo ..drętwo *zrywa się z przeszłością a zaczyna żyć przyszłością ..eks nalezy do przeszłości" dokładnie tak , to nasza przeszłość więc nie ma sensu dalej komplikować sobie życia a czasem cierpieć jeszcze bardziej i łudzić się :)

Gość dobre pytanie...
?