Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Cześć mój podszywku ;)

Polecane posty

Gość lbsp
co chcesz?

Gość lbsp
a czemu nie gadasz z pomarańczami?

Gość lbsp
Boisz się że pomarańcza powie Ci kilka słów prawdy.

Gość lbsp
Każdy moze tu wejść

Gość lbsp
A to zdjęcie ze stopki lepiej usuń bo paskudnie wyglądasz.

Oh nie ja bardzo lubię słowa prawdy... chociaż wole od czarnych co się tego nie boją i swoje zdanie mają, a nie anonimowo obgadują. Chociaż jakby nie patrzeć i tak jesteś anonimowa no ale wiesz o co chodzi - uczciwość forumowa - miej o mnie swoje zdanie i go nie zmieniaj tylko żebym zawsze wiedziała kim jesteś a nie raz kjokijsd a raz lpspdwswdf

Gość lbsp
Ja nie obgaduję teraz tylko mówię co myslę.

Gość lbsp
i myslę też że chyba nie masz w domu lustra. Bo gdybyś miała to takiego ryja nie wystawiła na kafe.

Hahahahah 👄 Wybacz ale sama lubię w miarę wiedzieć z kim rozmawiam więc i kawałek siebie pokazuję... z taką twarzą się urodziłam, zapewniam że wypadku nie miałam a na operację raczej iść nie zamierzam.. zawsze pozostaje Ci możliwość nie klikania na moje zdjęcie wszakże jest podpisane że to ja więc jaki masz z tym problem?

Gość lbsp
Ale w jakimś celu to zdjęcie wstawiłaś więc nie namawiaj do nie klikania. Lepiej je usuń bo sie tylko kompromitujesz i ośmieszasz z taką twarzą

A może moja nuta też Ci nie odpowiada bo np Ty wolisz HH albo techno i powinnam ją ze stopki usunąć bo jak to pokazywać coś co może się komuś nie spodobać?

Gość lbsp
Techno i HH jest ok. Nie wiem jakiej nuty słuchasz i nie obchodzi mnie to za bardzo. Ale widzę że masz o sobie zbyt duże mniemanie. Z takim ryjem takie mniemanie mieć? Coś nie halo z Tobą.

Gość lbsp
Wypad wstrętna kobieto

Gość gsfssggsgsdgsd
MałaBlondynka A gdzie ten twój podszyw bo ja jakoś nie wiedzę różnicy w nickach,a nie chcę natrafić przypadkiem na niego zamiast na Ciebie :P

Dokładnie tak :) Ja sama popatrzyłam w innym temacie i myślę "co jest qrwa?" Ale jeszcze nie szaleje ;) Pierw chyba próbuje wkręcić się w tematy na moje konto ;) Jakby co to wystarczy kliknąć na profil i ukaże się jego imponująca liczba postów ;) A różnica między l a I jest ledwie zauważalna

Gość lbsp
Beznadziejny kolor oczu. A pod okiem masz zmarszczkę, może jesteś po 50. I jeszcze beznadziejna twarz okrągła jak księżyc w pełni. hahahahaha

Po cholere wargujesz? to czy ktos jest ladny czy nie to tylko kwestia gustu. jednemu moze sie podobac innemu nie. nie wiem po co pisac odrazu tego typu teksty, zeby dojebac autorce? z tego co czytam i tak ma gdzies inwektywy, i prawidlowo, wiec szkoda klawiatury.