Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_9

Pierwszy poród był horrorem!!! Jak o nim zapomniec??? Chcemy mieć drugie dziecko

Polecane posty

Tak jak napisałam w tytule, pierwszy poród i pobyt potem w szpitalu wspominam jako najgorsze dni w moim zyciu, mimo ze synek jest kochany. Nie potrafie nawet myśleć o urodzeniu nastepnego dziecka a zaczynamy z mezem myslec o nastepnym!!!! Jak zapomniec co zrobic aby teraz było OK??? Prosze o powazne odpowiedzi. Dodam tylko ze nie sa to moje urojenia czy fobie, ja miałam cesarke najpierw synek mial urodzic sie w sposob naturalny, po 4 godz dr podała mi kroplówke a po chwili synekowi zaczelo coraz bardziej słabnac tetno, potem wyscig z czasem, na sali nie bylo lepiej po 18 h siostra uparla sie ze mam wstac z luzka skonczylo sie tym ze zemdlalam i wyladowalam na podlodze w kaluzy krwi i rozbita głowa. Po dwoch dniach dowiedzialam sie ze synek ma zlamany obojczyk w 2 miejscach i ostra zoltaczke, potem bylo jeszce gorzej wiec po 6 dniach wyszlam na wlasne zadanie i wtedy trafilismy na wspaniala Pania doktor ktora pomogla naszemu synkowi. Teraz ma on ponad 2 latka i zaczynamy z mezem myslec o drugim dziecku, ale tak jak pisalam nie potrafie nawet spokojnie myslec o drugim porodzie. Prosze o pomoc!!!!

A moj drugi byl bez porownania lepszy od pierwszego.Pierwszego synka rodzilam 2 dni i to byly najgorsze chwile w zyciu a drugiego W INNYM SZPITALU rodzilam 7godzin i bylo bez dramatu i nawet milo go wspominam.