Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczzzzzz

Czy warto czekać z seksem na tę jedyną, bo ja uważam że nie warto

Polecane posty

Gość forumowiczzzzzz

Mam 26 lat, 1.5 lat temu zakochalem sie chyba w zajemniscia. Gdy po jakims czasie powiedziala mi ze nie jest dziewica, mozg mi sie zagotowal, ja czekalem z sexem wlasnie dla tej jedynej. Duzo gadalismy o tym ale niewiele to pomaga. Czasmi wydaje mi sie ze lepiej by bylo gdybym jej jednak nigdy nie poznal, mial swiety spokoj, nie cierpial. Kocham ja ale nie wiem czy sie z tym uporam, byc moze sie rozstaniemy, dreczy mnie to strasznie. Jest madra, troszke ambitna spokjna, troskliwa. Nigdy sie nie spodziewalem ze wczesniej mogla spac z kims. Zastanawiam sie tylko czy sa dziewczyny na ktore warto z tym czekac, ja juz watpie. WKurzaja mnie te wasze posty ze my faceci tylko o jednym, a moze troszke samokrytyki. Okej jest na swiecie paru gnojkow,moze coraz wiecej, ale oni przrciez was nie gwalca, same sie im oddajecie. A pozniej gdy dobijacie do 30 nagle sie okazuje ze trzeba miec meza i chcialybyscie miec ksiecia z bajki. Zapominajac, ze na niego wogole nie zaslugujecie. Bo zeby byc szanowanym przez kogos, najpierw samemu trzeba sie szanowac, wlaczajac to co sie robi ze swoim cialem.

Gość gffgfgfg
no a co,jesli kobieta odda cnote mezczyznie,wierzac,ze to ten jedyny a on okazuje sie draniem i milosc sie konczy...to co to kobieta juz nie zasluguje na milosc?? wez sie zastanow...jesli kochala sie z kims kogo kochala to to nie jest brak szacunku do siebie

Gość Lil'Queen
warto czekać, szkoda że jest nie wiele facetów na świecie takich jak ty

Gość dr garbolog-ginekolog-tapicer
warto się upić, a potem zgłosić, się do mnie. Ekspresowe cerowanie cnot z gwarancją jednorazową.

Gość z dachu
warto, oczywiście, że warto bo może się okazać, że jedyną wartością, którą masz jest szacunek do samego siebie

Chcesz dziewicy w tych czasach? Zapukaj do zakonu, chociaż i tam nie masz 100 % pewności :)

Gość Panczor.......
"Gdy po jakims czasie powiedziala mi ze nie jest dziewica, mozg mi sie zagotowal," czyli jednak trudno to zignorowac a to ze się oddała komuś kogo kochala a nie że się puszczała nie ma znaczenia, bo to racjonalizacja na poziomie umysłu, a niesmak na fakt ze nie jest dziewicą jest reakcją podświadomą nieważne Z JAKIEGO POWODU - NIE JEST I TO SIE LICZY