Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Co mordercy robia z cialami zaginionych...

Polecane posty

Gość Maryjetta.

ze mijaja lata a nikt nie potrafi wyjasnic co sie stalo,gdzie ciala? Co robia z nimi porywacze,gwalciciele, mordercy? Rozpuszczaja w kwasie? A moze spalaja na popiol?

Gość ja mam masarnie
to.. :)

Pewnie jak Dexter wrzucają do zatoki gdzie jest prąd i ciała z Florydy płyną na Kubę.

Gość Maryjetta.
No ale psy policyjne cos by wytropily. Nieraz przeczesywane sa lasy i nic nie znajduja. A tyle jest przeciez zaginiec

Gość dsaasfsffsafsasafsafsa
mi sie wydaje ze tez zakopuja przeciez moga mega daleko pojechac nawet np sto km a tam psy nie wesza a za pare lat to nie wywedsza bo zimne cialo bedzie

Gość Maryjetta.
Eh,nie chcialabym byc zacementowana albo zmielona. Juz bym wolala byc gwalcona

jak ta iwona owczake czy jak jej tam do tej pory jej nie znalezione

tak jak mnie dziwi ze gina np ludzie po 60 np bo mlodsza kobiete porywaja gwalca a np czemu nagle gina tacy ludzie co nie amja wrogow zyja spokojnie sa pelnosprawni umyslowo i starsi? nie czaje

na folie mozna popzyc potem chmikaliami zakryc zapach i pies zglupieje ale mnie zastanawia po co oni starsza tych ludzi? bo np dzieci za granice kobiety po sex mlodych na organy a tych ludzi?

mordowac bez ceu> po co?

Gość Maryjetta.
Myslalam tez nad satanistami. Myslicie ze moga polowac na ludzi zeby zlozyc w ofierze szatanowi? Moze to tylko na filmach tak hmm

Gość kaRinKa_
filmów nie oglądasz?

Zależy czy mówisz o satanistach w pojmowaniu LaVey'a. W jego biblii wszystko napisane jest jak bardzo Cię interesuje to ściągnij i poczytaj Bo sekty niektóre poprzeinczały trochę, z tego co pamiętam. Ale pobieżnie tylko przeglądałam bez opisów mszy

Gość kalafior...
cóż autorka/autor postu poszukuje możliwości pozbycia się ciała swojej ofiary?? czyżby policja już pukała do drzwi? :-) :-D

Czytałam kiedyś że morderca zakopywał ciała na cmentarzu, w grobach. Nie pamiętam dokładnie jak to sie wydało, rodzina przenosiła zwłoki i wtedy znaleziono dodatkowego nieboszczyka czy tak jakoś.

Można iść nad rzekę, wykopać dół, wyłożyć go folią, wykopać rowek z rzeki żeby zalać dół wodą a potem wsypać jakiegoś środka który rozpuści ciało i zrobić sobie ognisko i imprezę nad rzeką zanim ciało się rozpuści. Widziałem w 997. Wykryli morderstwo po jakimś czasie, morderca spartolił robotę i jakiś grzybiarz przypadkiem znalazł fragment kości ludzkiej, ale jakby nie ten nierozpuszczony fragment to by się nic nie wydało, to była jedyna część pozostała po ciele.