Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalinnnna

Ból podczas stosunku, pozostałości po błonie? :(

Polecane posty

Gość Michalinnnna

W sierpniu 2010 straciłam dziewictwo po 4 próbach! Mój chłopak niedoświadczony najpierw nie mogł we mnie wejść, później pojawił się problem błony - cholernie mnie bolało, za każdym razem pojawiała się odrobina krwi i przeraźliwy ból, za tym 4 razem poszło całkiem, krew strasznie leciała... Dzisiaj jak widać mineło już sporo czasu, a ja podczas stosunku czuje ból. jestem taka podjarana a gdy mój facet we mnie wejdzie mimo ze czesto robi to powoli to podniecenie we mnie opada i przez co często mój facet nie może we mnie dojść, bo nie ma poślizgu itd.. :( sprawdzałam palcem, mój facet tez - pozostała taka otoczka błony, która typowo haczy przy wejściu, wydaje mi się, że to ta skóra sprawia mi ból zamiast umożliwić przyjemność.. byłam u ginekologa, który na pytanie dlaczego mnie boli, zroból mega oczy i powiedział ze to niemozliwe bo przeciez wszystko jest ze mna ok. w psychice nic mi nie siedzi, zadnych zlych dowiadczen ani nic w tym stylu. jak sie tej pozostałosci po błonie pozbyć?

Gość Cos podobnego
ja jak po raz pierwszy to robilam tez mnie bolalo ale nie az tak. Krwi nie bylo tylko takie klkucie okropne. a poznie gdy kochalismy sie dalej odczowalam to klucie i tak bylo jescze przez kilka stosukoww ale wszystko ustapilo. To moze u ciebie tez tak bedzie

Gość Michalinnnna
no ale u mnie łącznie przez te ponad pół roku tych stosunków było 15-20 i dalej boli :(

Gość Cos podobnego
kurcze to nie mam pojecia. Moze przy nastepnej wizycie popytaj lekarza. Opowiedz mu ze tak masz i zobaczysz co powie

Gość Cos podobnego
może ja wjade w twoją cipke moim ogromnym kutasem jak czołg??

Gość Cos podobnego
20:09 [zgłoś do usunięcia] Cos podobnego może ja wjade w twoją c*pke moim ogromnym kutasem jak czołg?? podszyw

Gość Michalinnnna
wiadomo, podszywaczom zawsze się nudzi :o dzięki za tą stronkę :) błona jest przebita a jednak boli ehhh :(

Gość Cos podobnego
20:10 [zgłoś do usunięcia] albo napisz na forum medycznym moze tam ci pomoga tu masz stronke http://carbomedicus.pl/index.php?c=1 tylko zalogowac sie musisz podszyw ten 20;09był prawdziwy

Gość Michalinnnna
tylko coś widze ze tamto forum już od miesiąca nie funkcjonuje..

Gość Cos podobnego
jak to nie ostatnio na nim pisalam

Gość Cos podobnego
dziala na pewno. Czy na tym forum zawsze musza byc tacy pojebancy?