Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

Poligon doswiadczalny- reaktywacja :)

Polecane posty

Ten wiersz jest piękny :) Opowiem Tobie bajkę ......o smutnym kamieniu ...co leżał samotny ......przy drodze gdzieś w cieniu ...i o tym jak marzył ......by ktoś go przytulił ...lecz nikt go nie widział ......był szary i bury ...czasami ktoś przysiadł ......odchodził nie wracał ...a kamień wciąż czekał ......i tęsknił...i płakał ...był taki samotny ......i pragnął bez przerwy ...należeć do kogoś ......kto dobry i wierny ...czas mijał ulotny ......zmieniała się ziemia ...niestety nikt nie chciał ......szarego kamienia ...aż kiedyś porankiem ......gdy rosa błyszczała ...tęcza usiadła ......odpocząć gdzieś chciała ...i gdy poczuła ......moc uczuć kamienia ...po kropli kolorów ......na niego kapnęła ...łąkami polami ......szła sobie dziewczyna ...zwyczajna przeciętna ......samotna niczyja ...gdy kamień ujrzała ......zmieniony przez tęczę ...wiedziała poczuła ......i wzięła go w ręce ...wzruszona szepnęła: ......iść dalej nie muszę ...bo kamień znalazłam ......i piękną w nim duszę

Jedzie kobieta samochodem. Nagle usłyszała głośny hałas na zewnątrz, zatrzymała się, wychodzi z samochodu i patrzy wkoło. Zobaczyła na ziemi jakąś część, dźwiga ją z trudem próbując dopasować ją gdzie się da. Nie mogąc znaleźć miejsca, z którego odpadła, zataszczyła część na tylne siedzenie i jedzie do mechanika. Po przeglądzie mechanik mówi: -Samochód w zupełnym porządku, ale ten właz kanalizacyjny trzeba odwieźć na miejsce...

Mówi się, że zajmuje minutę, aby znaleźć szczególne osoby, godzinę aby je docenić, dzień aby je pokochać i całe życie, aby o nich zapomnieć.

Gość nekromanta orange
Zosia😘

Gość nekromanta orange
To jestem PRAWDZIWA JA:-) Dlatego na pomarańczowo bo nie piszę od siebie.

Gość nekromanta orange
Od swojego chłopaka.

Gość nekromanta orange
Chciałam na chwilę do Koli zajrzeć i...na stronie głównej mi się wyświetliło:-) A, że znamy się...to postanowiłam Cię odwiedzić🌼 Mam nadzieję, że się nie gniewasz???

Gość nekromanta orange
Przepraszam ale już muszę kończyć--real wzywa. Ale teraz na pewno będą zaglądać tu częściej:-) Miłego wieczoru i dobrej nocy😘 A smutny dzień już się skończył--jutrzejszy będzie lepszy:-)🌼

Gość nekromanta orange
Miłej niedzieli:-))))

Zosia--dzień dobry Ale skąd u Ciebie taka decyzja???:-( Będzie nam smutno ale....wszystkiego dobrego:-) 🌼😍[kwiatek😘

Witaj :) Muszę , po prostu muszę . Nie mogę napisać nic więcej .Przemyślałam wiele spraw i odchodzę. Dziękuję ,że mnie odwiedziłaś. :) Pozdrawiam .