Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veryblackkk

Brakuje energi

Polecane posty

Gość veryblackkk

Ostatnio brakuje mi energii i motywacji do wszystkiego. Czuje się zmeczona i nic nie chce mi sie robic. Nie potrafie sie uczyc, a mam tyle zaległości w nauce i nie potrafie sie zmobilizować do nauki. Zaniechałam też odchudzanie, bo też nie mam motywacji. Najchętniej bym jadła ciagle ile wlezie. Obaliłam wszystkie zamierzenia noworoczne i czuje sie przegrana,bo nie mam siły do pojecia sie najprostrzych rzxeczy;/ to nie depresja, od razu zaznaczam. może brakuje mi jakiś witamin? mam ciagle jakieś zachcianki na słodycze itp

Hejka, mam ten sam problem. jakiś czas temu w tv leciała taka reklama preparatu, którego nazwy nie pamiętam, może ty skojarzysz. możliwe że był to Bodymax, ale pewności nie mam bo znaleźć cholerstwa nie mogę. w każdym razie leciało to tak, że tata wraca z pracy i zamiast się bawić z dzieciakiem zasypia na kanapie a po tym odzyskuje energię. ja spróbuję... o ile znajdę co to było. jeśli coś ci świta to daj znać. w każdym razie był to preparat z żeńszeniem :] a to akurat kiedyśna sobie przetestowałam [żeńszeń - nie tenże preparat] i naprawdę działa, ale trzeba trochębrać :)

Gość Zenszen.com.pl
W takim razie brakuje Wam odpowiednich witamin,w tym celu powinnyście wzmocnić swój organizm,zobaczcie co dla Was przygotowaliśmy http://www.zenszen.com.pl/