Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana_warszawianka

jak uciec od sponsorowanej przeszłości...do miłości

Polecane posty

ja pierdziele... mieszkałam w małej mieścince pod warszawą i przeniosłam się na studia do samej Warszawy i tam się zaczęło... kiedyś przez przypadek weszłam na czat i tam poznałam faceta który mnie sponsorował.. trwało to półtora roku z różnymi mężczyznami.. Ostatnio poznałam super chłopka który pokazał mi, że można żyć inaczej.. mam odłożonej trochę kasy i na ta chwilę nie spotykam się z nikim po za nim... oczywiście on nic nie wiem.. nie jestem na tyle naiwna by was się pytać czy mu to powiedzieć czy tez nie..tylko chcę wiedzieć w jaki sposób mam go o tym poinformować... na prawdę się zakochałam..

jem kupe

Gość ehhhhhe
odpowiedz j/w

super forum, dzięki za rady...

Oj tam, co byś nie robiła, ile byś się szarym mydłem nie szorowała i tak piętno qurwy w tobie zostanie. Ten chłopak wie czy się zajmowałaś? Jeśli tak i mimo to akceptuje cię to gratulacje - trafiłaś na frajera, któremu będziesz mogła na łeb wleźć, ale ma to pewne plusy (dla ciebie). Wątpię by jakikolwiek szanujący się facet wiązał się świadomie z kurwą :o

ale ja nie jestem kurwą.. miałam zaledwie 4 sponsorów.. musiałam to zrobić... 5 partnerów w życiu to chyba nie jest tak dużo co?? moje koleżanki mają po 10ciu... :/

Pięciu, dziesięciu, dwudziestu.... To bez znaczenia. Wystarczy jednak choć jeden, który jest sponsorem. Jeżeli uważasz, że sprzedawanie się za kasę to nie kurewstwo i uważasz się lepsza od lachociągów z autostrady to jesteś w błędzie. Ale co tam! Ty nie uważasz się zapewne za kurwę, ty jesteś kobieta wyzwolona :classic_cool:

Gość dkfjsdkfsdfsdf
no żałuję tego co robiłam wcześniej, ale jak pisałam byłam do tego zmuszona.. nie podam powodu.. teraz jest mi wstyd.. zakochałam się... ryczę już drugi dzień z tego powodu..

to ja pisałam to wyżej..

skoro jest ci wstyd to w jakims stopniu zalujesz.. pozatym sorry ale nikt mi nie powie ze musial to robic.. sa inne wyjscia z sytuacji sprzedawalas swoje cialo.. juz nie ma odwrotu, nie wiem jak masz o tym poinformowac faceta.. nigdy nie bylam w takiej sytuacji z pewnoscia zadowolony nie bedzie.. tak czy siak przeszlosc nie powinna niczego przekreslac ludzie robie rozne glupie rzeczy w zyciu.. grunt to sie poprawic i zyc tak jak normalny czlowiek

Byłaś zmuszona. Błehehehe dobre sobie! Rozumiem, że ktoś trzymał ci spluwę przy łbie i kazał to robić? Nie rozśmieszaj mnie! Żeby nie było - nie potępiam kobiet żyjących w ten sposób. Jednakże brzydzę się tłumaczeniem jak to się było do tego zmuszonym, oraz brzydzę facetów, którzy w pełni świadomie wiążą się z takimi kobietami.

Gość jwjijifj
Bouzer nie gorączkuj się. Ważne że żałuje. A wiele dziewczyn ma zdecydowanie więcej parterów. A o tych facetach słowa złego nie powiesz?

może mu jednak nic nie będę mówić.. :/ jeśli on ma podobne zdanie do waszego to to może się nie udać.. co ja zrobiłam.. :/

Gość vdfgdfh
Nie mów mu Kochana. Mówię to jak najbardziej poważnie. Widać, że jesteś wrażliwą dziewczyną i strasznie się tym przejęłaś. Twoją karą będzie to, że codziennie będziesz pewnie o tym myśleć. Nie karz siebie więcej i nic mu nie mów. W zamian za to bądź dla niego najlepszą dziewczyną na świecie :). Głowa do góry!

tak siedzę, piję wino i myślę... nie nie powiem mu tego.. boże, ja chyba pójdę do jakiegoś psychologa, bo sobie z tym nie poradzę.. już nigdy tego nie zrobię, chcę zapomnieć o przeszłości.. co do nicku...to na szybko go wybrałam.. nie myślałam zbyt długo nad tym.. jak dla mnie to jest nieważne, równie dobrze mogłam napisać że z Krakowa jestem.. P.S. urodziłam się w szpitalu w Warszawie..