Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina 29

biała kreska testowa na różowym tle - bobo test

Polecane posty

Czy któraś tak miała??? Dzisiaj 28 dzień cyklu, tak jak co miesiąc dostaję @ z rana tego dnia. Dzisiaj z rana zrobiłam test i pojawiła się druga kreska ale biała na różowym rozmazanym tle. Czy któraś tak miała?????????????????

Gość huahauhaua
Tak, ja tak miałam i nawet pamiętam, jak zakładałam na kafe podobny temat, żeby się upewnić. Druga kreska była bardzo, bardzo słaba. Nawet mi się wydawało, że jej nie ma. Ale... dzisiaj jestem mamą bliźniaków ;)

Gość Powtórz
za 2-3 dni jak nie przyjdzie @ i tyle:).Po co od razu nowy wątek zakładać?Ja bym takiemu cieniu nie wierzyła raz mi wyszedł właśnie taki i na drugi dzień dostałam @

Ja czekam cały dzień i nic, ale zobaczymy ciekawa jestem czy któras tak miała jak testowałam przed ciążą pierwszą nigdy tak nie miałam.

Gość Powtórz
tak że na dwoje baba wróżyła:)

ja tak miałam nie raz... nie byłam ani razu w ciąży. według mnie to jest kwestia barwnika który został użyty. kreska powinna być różowa a nie biała. Powtórz test najlepiej, Powodzenia! :)

Gość Powtórz
ja bym radziła quick viu albo pre-test

Myślę, że ta biała kreska to negatyw, ale chciałam poznać wasze opnie i czy może u was jednak był pozytyw po takim zajściu

ALE JEST TAK OD PONIEDZIAŁKU CZASAMI BOLI MNIE PRZEZ OK. 5 MINUT JAK BYM ZARAZ @ MIAŁA DOSTAĆ A ZARAZ NIC CISZA, CZASEM COŚ MOCNO ZAKŁUJE CZASAMI JAKBY SZPILKI BY KTOŚ WKŁĄDAŁ, I TAK DO TERAZ...

przyjaciółka robiła kilka bobo testow w ostatnim czasie i wszystkie byly takie jak piszesz oczywiscie w ciązy nie jest to wina barwnika mozliwe że ta partia jest jakas lekko wadliwa tak to ujeła pani w aptece

Gość gratulacje super
pamiętam jak ja robiłam test i to uczucie kiedy zobaczyłam dwie kreski nie da się opisać

Gość Panikara jakich mało
Gratuluję :) Ja pamietam jak beczałam, aż się zanosiłam płaczem, nie mogłam się uspokoić I to ze strachu, nie ze szczęścia, choć długo na te dwie kreski czekałam

Gość Nella1989
dzisiaj okres spoznia mi sie 3 dni , rano zrobilam test wyszla biala kreska na rozmyto rozowym tle co mysliscie na ten temat?

Gość gość
'powtórz test za kilka dni.

Gość gość
powtorzylam -negatywny okres spoznia sie 6 dzien

Gość gość
Moze się spóźnić z innych powodów. Skoro test negatywny to ciąży nie ma