Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzkka77

plamienie w ciąży pomocy!!!!

Polecane posty

Gość izzkka77

Mam do Was takie pytanie i proszę o radę a więc spóźnil mi się okres tydzień zrobiłam test wyszła 2 kreska taka jaśniutka ale było ją widać więc prawdopodobnie jestem w ciąży.Ale na drugi dzień pojawił się u mnie brążowy śluz trwał 2 dni teraz pojawiło się lekkie brązowe plamienie. Mam troszkę na wkładce nie jest tego wiele, jeszcze nie byłam u lekarza bo na termin czeka się 2 tygodnie, powiem że dziś jest 23 dzień po owulacji i tempka nie spada ciągle się trzyma i wynosi 37 C ale co oznacza te plamienie???? czy to coś grożnego?? Miałyście też tak???

Gość ikolkiju665
witaj. ja dostałam planienia w 11 tyg ciąży i trwały one do ok 6 ,7 mies ciąży. niestety lożysko zaczeł mi sie odklejac i z tad te plamienia u mnie. musiałam brać tabletki na podtrzymanie ciąży przez bardzo długi czas.. praktycznie cały czas leżec i nie przemeczać sie.. na szczeście wszysko skonczyko sie dobrze i moja coreczka właśnie dziś konczy 2 lata!:)

Gość ja tak miałam
poszłam od razu do gina i przepisał mi dopochwowo luteinę i miałam dużo leżeć

Gość dvdvf
nie czekaj, tylko idz do gin. natychmiast!

Nie zawsze plamienie w ciazy oznacza zarożona ciaże ale bardzo często. Jednak w każdym wypadku zalecane są środki na podtrzymanie ciązy i leżenie.

czasem w początkowych miesiącach ciąży plamienia zdarzają sie w terminach @, jednak jak poprzedniczki napisały zawsze trzeba jak najszybciej skonsultować z lekarzem

Gość jolakajajalananabagaajahah
mi mój gin powiedział, że jak tylko zauważę podbarwiony krwią śluz albo plamienia jakiekolwiek [nie mówię oczywiście o krwawieniu bo wtedy to chyba jasne] mam natychmiast do niego dzwonić i brać duphaston, który kazał mi wykupić w 5 t.c dzisiaj jestem w 11 tygodniu i jak dotąd nic takiego się nie działo [tfu tfu ! odpukać ]

Gość izzkka77
no niestety dziś dostałam okres. Wizyte miałam umówioną na jutro u innego lekarza. Następnym razem będę jeżdzić do jakiego kolwiek żeby mnie ktoś przyjął. Starania ciąg dalszy ;(