Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka333

kłucie prawego jajnika

Polecane posty

Gość napisz
ja to zaczynam czuć nadchodzącą@ brzuch mnie tak zamula że juz sama nie wiem co mam myśleć niby temperatura mi nie spadła bo to jest tak że temperatura przed owulacja jest niska na poziomie 36,6 a po owulce skacze do góry od 0,2-0,5 kresek i utrzymuje się tak do @ I Przed @ spada znów niżej jak sie jest w ciąży to tempka powinna być na poziomie wyższym przez 18 dni od dnia skoku tempki ale namotałam

Gość moizliwe ze to nie jajnik ale
ja mialam okropne kłocia jajnika, takie ściski że az nieiedy musialam przykucnąc, myslalam ze to torpiele lub inne zalązki, ale nic nie wykryło, okazało sie ze mam ataki wyrostka, zreszta ktos wczesniej wspomnial tez o tym strone wstecz

Gość Iwonka333
zgoda, ale mnie kłuje baaardzo nisko.. a wyrostek jeste chyba jednak wyżej niż jajnik ? mnie kłuje niemalże prawie w pachwinie. No w każdym razie nisko...

Gość Iwonka333
Dziewczyny , żyjecie ? Napisz - jak tam ......mam nadzieję, ze @ nie ma ? i będzie dzidzia :) napisz co i jak w wolnej chwili :)

Gość napisz
cześć no @ się nie pokazał jak dzisiaj też nic nie będzie to jutro testuję zaczynam czuć ból piersi a ty jak tam Iwonka coś się zmieniło z bólem? a ojejkuuu- u ciebie jak tam?

Gość ojejkuuuu
Napisz ojejkuuuu :)zeby tylko sie nie pojawila trzymam kciuki i kibicuje na ciaze..... A u mnie 25, wczoraj wieczorem chwycilo mnie wzdecie i bole jajnikow, eksplodowaly jak na owulki, ale tu chyba z przezarstwa wchlonelam cala pizze. Dzis z rana uplawy wodnisto-mleczne, lekki bol jajnikow i wrazliwe piersi, chyba typowo na okres nie ma co sie nakrecac...zreszta jeszcze nie zrozumialam czym sie roznia objawy ciazowe od tych @ chyba sa identyczne tylko @ sie nie pojawi. Napisz a jak bylo w przypadku Twojej 1 ciazy? Iwonka jak tam Twoje jajniczki dzisiaj daja popalic?

Gość karolka8512
wiesz co ojejkuuu w sumie moja pierwsza ciąża była planowana i powiem ci że nie pamiętam, ale bolały mie piersi przed terminem @ . potem jak już wiedziałam że to ciąża to szybko wzieły mnie mdłości masakra teraz nic nie czuję ale z każdym dniem nasila się ból sutek, okresu nadal nie widać jutro testuje

Gość Iwonka333
cześc dziewczyny, jajnik sie "uspokoił" ... a jak tam u was ? Napisz - nadal nie ma @ ????????

Gość napisz
Iwonka czyli ja miałam rację to był ból owulacyjny ja wczoraj robiłam test bo @ nadal brak i dwie kreski się pokazały trzymaj się pozdrawiam

Gość Iwonka333
Napisz - 2 krechy ???????????????? G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość Iwonka333
dziewczyny, a u mnie to kłucie jajnika przeobraziło sie teraz w ból w dole brzucha :( taki jak na @, tyle, że do @ jeszcze tydzień .... a brzuch zawsze mnie zaczyna boleć dzień przed lub 1 dnia @ nie wcześniej. Acha, i mam stan podgorączkowy... (37,1) ale to moze mi sie tylko jakieś przeziębienie będzie wykluwać :) narazie zero kataru czy kaszlu. Tylko to 37,1.

Gość xenia89
Witam Wszystkich. Też czuję kłucie w lewym jajniku. Od 2 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko, ale testy nadal negatywne i okres jak przychodził tak cały czas się pojawia.. :( cykle mam bardzo nieregularne dlatego ciężko jest mi wyczuć kiedy będę miała owulację i współżyjemy co drugi dzień z nadzieją, że może uda nam się zajść w ciążę. Biorę już od miesiąca kwas foliowy i staram pilnować z tym co jem i co pije.. dodam że miałam robione badania i moje hormony są w normie. Dlaczego nie umie zajść w ciążę i czy ww kłucie w jajniku może oznaczać owulację?