Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula1990r.......

____Jak wam sie podoba mój strój kapielowy ?? jestem dosć puszysta :( ________

Polecane posty

Gość kasiula1990r.......
zaraz wracam idę się nadstawić sąsiadowi z góry, bo dzisiaj jego kolej buziaczki 🌻😘

Ale jesteś puszysta ubita czy puszysta że Ci się rozlewa? Jak to pierwsze to może być ok, jak to drugie to wylewające się boczki tymi przerwami mogą nie być za ciekawe

Gość kasiula....
A może jakies komenty dotyczące stroju ??????

Gość maaarne prowo
jakis sprzedawca sobie reklame robi. Wypad!

Gość kasiula....
tzn ja sie troche zle wyraziłam ja w sumie nie jestem puszysta bo waże 56-57 kg przy 173 ale taka tłustawa ... mam dużą pupę , boczki i uda tez takie tłusciutkie ..... to chyba dlatego ze nigdy nie cwiczylam ...ale teraz nie mam na to czasu ... ale to boczki to naprawdę mam masakra ...trochę za obcisłe spodnie i juz wystają ... hmm no własnie ten stroj to chyba je trochę przycisnie co o tym myslicie??

Gość kasiula....
hmmm ten strój był tylko jeden i juz go kupiłam ...więc to nie żadna reklama ;) z tego co widzialam nie dostaniecie takiego drugiego na alllegro :p

Gość maaarne prowo
to faktycznie w takim stroju mozesz wygladac jak pasztet skoro masz boczki. Ja mam tyle wzrostu co ty i waze 52kg ale monokini bym nie ubrala bo do tego trzeba miec idealnie wyrzezbione cialo, a ty 5kg wiecej... Wspolczuje

ja jak bym sie tak odtroiła to bym została zgwałcona przez murzynów z góy :o

No jeśli będzie Ci się wylewać tymi szparkami to masakra troszkę będzie :D Swoja drogą nie lubię tego typu strojów bo wyobraź sobie później swoją opaleniznę :D Rozbierzesz się do łóżka i będziecie się śmiać że jak zebra wyglądasz ;) Albo pełna akceptacja i odwaga - ubrać bikini, albo top na górę czy coś tego typu http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,4012_0, http://www.stylistka.pl/img/artykul/99/dobieramy-kostium-kapielowy-do-sylwetki_782_11.jpg http://e.snobka.pl/sn357/cd9812910025e0f849ec4e5d Tylko jak zdecydowałabyś się na bluzeczkę jednak to musisz dobrać przy boczkach tak żeby nie było przerwy między bluzeczką a majteczkami bo tam boczki Ci wyjdą ;) Ten Twój średnio mi się podoba

Gość taki strój jest idealny
dla bardzo szczupłych lasek, niestety jak ktoś jest sflaczały troche to bedzie wyglądać jak obwiązany nitką baleron, nie kupiłabym takiego stroju, bo fatalnie bym sie opaliła fajne modele ma Marks & Spencer specjalnie modelowane i z podwojnym materiałem - tzw modelujace

Gość ja waże podobnie
wyglądam szczupło.... mała oponka jest...ale widomo 2 porody za sbobą.... ...mnie strój się nie podoba... trochę słońca i będziesz miała kratkę na brzuchu :O - beznadzieja.... na wakacje lepiej bikini zabrać.... do tego chusta, albo spódniczka - jak się to czy owo do ukrycia.... jednoczęściowe stroje sa dobre na basen kryty!

Gość kasiula....
hmm no ale ja jak schudnę do 52 to będę wygladała jakjakis szkielecior ...chmmm no ale w sumie postaram sie do wakacji schudnąć gdzies tak do 54 kg ... a cwiczenia przez 2 miesiące na boczki cos pomogą czy to za krótko ??

Gość kasiula....
hmm ja z bikini nie stety musze zrezygnować w tym roku :( bo chociaż figurę mam nawet ok ... to na plecach nie stety zrobiły mi sie rozstepy :/

powiem ci laska ze trafilas w 10tke;);) zajefajny :) a dziewczynami sie nieprzejmuj skoro wybal ciebie:*

apropo boczkow noto jak chcesz zeby zeszly pij DUZO WODY i pocwicz troche przed wyjazem postaraj sie swoja diete skrocic troche np jedz do 7 czy cos

Gość Niebrzydki, ale dla
kobiety, ktora chce ukryc walki tluszczu. Bo jak w nim sie opalisz to bedziesz w zygzaki.

Gość kasiula....
ja tłuszczu nie chce ukryć bo z 2 kilo schudne i będzie nawet ok tylko rozstępy na pleckach :( na nastepne wakacje uzbieram sobie na laser i pewnie bedzie ok ;) a brzuszek mam własnie ok wiec ten strój bedzie dla mnie chyba idealny ... czy macie innne pomysły ??