Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna.........

Czy jest tu jakaś kobieta która ma młodszego kochanka?

Polecane posty

Gość Joanna.........
Przestań palalaa...

Gość dallilla
no pewnie ze na starszego to bym nawet nie spojrzała mógłby tylko pomarzyc a tu popatrz młodszy a na dodatak przystojny i te ciało.......... chociaz ja tez mam bez zmarszczki mimo wieku a przy Nim dopiero dbam o siebie

Gość vbfdbdfbfbdfb
Ja natomiast drogie Panie mam inne niestety zdanie na ten temat, poparte subiektywnymi doświadczeniami, nie akurat w kwestii młodszego kochanka ale... Otóż miałam kiedys faceta/ chłopaka, który był zwykłym chamem, tak tez sie zachowywal. Owy wspomniany cham miał kobiete, starsza od siebie o 16 lat. Ona traktowaal go jak swojego faceta on zreszta slodził jej piszac ze nigdy nie chiałby miec mlodszej od sibie, ze mlodsze sa glupie i etc. Zostawił ją dla mnie a ja jak się o tym dowiedzialam( przeczytałam jego gg), zostawiłam jego, bo nie traktuje sie tak czlowieka z ktorym było sie 5 lat. Nigdy nie chiałam tez byc powodem do rozstania dla kogokolwiek. Tamta Pani( ja mam 25 lat) bardzo rozpaczała, a on nawet nie napisał jej słowa, ze odchodzi! Znam tez 2 przypadki b. podobne i z reguły mezczyzni posiadajace starsze partnerki to mezczyzni zakompleksieni, malo atrakcyjni, nie mogacy znalezc partnerkiw swoim wieku, pomysl nad tym. Pozdrawiam

Gość dallilla
pracuje i nawet nieżle zarabiam

Gość smerfuś
a ja chcialbym zostac kochankiem starszej kobiety bo one wiedza czego chce a nie tak jak te malolaty. mam 21 jestem z lublina

Gość dallilla
kochana my oboje mamy rodziny On gdyby miał kochanke równolatke to ta odrazu chciałaby roxwodu i Bóg wie czego jeszcze a tak jest mam dobrze

Gość dallilla
rozwodu*

Gość vbfdbdfbfbdfb
A ja myślę, że jestes mało atrakcyjny i zakomleksiony i masz problemy ze znalezieniem prtanerki i predzej czy pozniej odejdziesz do mlodszej, zwlaszcza jesli bedziesz chiał zakladac rodzine

Gość palalaa
dallilla jestes scierka i tyle,bo masz meza w porzadku,jestes niezalezna finansowo i zdradzasz meza ,jestes scierka

Gość dallilla
a znasz mojego meża? moze i ( szmata) ale mam to w ... bo " W zyciu piekne są tylko chwile"- piosenka DŻEMu :)

Gość palalaa
dallilla na epwno masz meza w porzadku,bo sam piszesz,ze pracujesz,wiec niezalezna finansowo jestes,wiec jezli by ci było tak źle z mezem to bys go dosłownie zostawiła,bo jestes niezalezna od jego finansow. Takei jakt ty sa szmatami,scierami,bo zdradzaja.

Gość dallilla
No i zmusiłaś mnie do napisania że gdyby nie kochanek-zanikło by całkowicie moje życie erotyczne:)

Gość okokokokaaa
dallilla scierko i szmato na seksie zycie nie polega.Rozwiedz sie z nim szmato a nie zdradzaj

Gość dallilla
no cóż nie ja jedna:)

Gość okokokokaaa
dallilla nie ty jedna ale jednak szmata z ciebie takie sa gorsze od dziwek za pieniądze. I nie ciesz sie tak,bo prawda i tak kidys wyjdzie na swiatło dzienne.

Gość dallilla
eee tam przez 3 lata nie wyszło to dalej tez damy rade. Moze będe pózniej, teraz jade po jakis nowy ciuszek a pózniej na basen.Pozdrawiam.

ja spotykałam się z młodszym...ja miałam 38 a on 24 j był boski pod każdym względem...niestety rok temu wyjechał do anglii i teraz pewnie ma ma jakieś inne kochanki....mogę dać jakiejś pani która mieszka na wyspach nr angielski do niego żeby spróbowała się z nim umówić...jestem ciekawa czy nadal spotyka się z kobietami....nie wiem czy nie zafundowałabym sobie biletu do Anglii żeby spędzić z nim chociaż jedną noc.....niestety znaczna większość młodziaków jest nic nie warta i lepiej omijać ich z daleka :(

Gość kwiat * magnolii
ja nie dała bym nikomu nr. tel. mojego kochanka nawet tego byłego

w większości wypadków ja też bym nie dała, ale jestem prawie pewna, że on szuka ciągle nowych kochanek. taki zresztą mieliśmy układ. ja już prawie nie mam nadziei na spotkanie z nim więc mogę podać pałeczkę innej niech pocieszy się przygodą. on na pewno się nie zmartwi :)

Gość facjio..
hahah ciekawy psychologiczny sposób na złapanie towara do rżnięcia ::D:D:D zaraz nabazgrze posta niby, że jestem laską i miałam super hiper mena, cudo facet i piszczałam z rokoszy w 10 orgazmach, ale już nie mogę sie z nim spotykać bo wyjechał na drugi koniec polski :(. Mogę podać telefon do niego... a co tam :) I tylko czekać aż złapią się na haczyk jakies naiwne.... :)

Gość misterrr
hej, witam Panie...:)

Gość z innej str
ja jako facet raczej nie chciał bym mieć starszej kochanki (partnerki)- tzn jeśli miałbym możliwość wyboru między starszą a młodszą to wolał bym młodszą- tak w wieku 22-28 lat. Sam mam 30 lat. Fajnie się rozmawia z Kobietami starszymi, jednak nie wyobrażam sobie za bardzo relacji erotycznej, która by mi dała pełną satysfakcję. Myślę, tu o Kobietach starszych kilka kilkanaście lat- co może dać taka partnerka facetowi- jakieś lepsze doznania? Oczywiście nie chcę nikogo urazić, jednak mnie taki związek z wątkiem erotycznym by nie interesował.

Gość gutekkk
Czytając zastanawiam się kiedy moja pani zacznie mnie zdradzać. Jestem 13 starszy. Pewnie zapragnie młodego:(

Gość mlodziaktr
Mam 70 lat a moja kochanka 19 lat.