Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita30_

chęc posiadania kochanka

Polecane posty

Gość 30latka*
Largo-najmocniej przepraszam czepia sie kobieta innych a sama nie lepsza"ciocia dobra rada":O:O:O

Gość zawsze stoi
okokokokaaa ja nie boje się samotności napisałem że ludzie boją się nie powiedziałaś ile masz lat, a to kluczowe pytanie w tej dyskuji. mąż Cię utrzymuje, a Ty mu rogi przyprawiasz czemu do pracy nie pójdziesz i nie staniesz się niezależna skoro inni potrafią to Ty też dasz radę

Gość okokokokaaa
30latka* głupia pinda kredyt to nie przeszkoda do rozwodu,bo kredyt mozna spłacac na pół nawet po rozwodzie i ruchomosci mozna na połowe rozdzielic.

Gość 30latka*
szukasz faceta zeby mu dać tak? mężowi dawaj popatrz na siebie a dopiero potem oceniaj innych:O

Gość Dobrawka88
julito, a gdyby to Twój mąż Cię zdradził? Jak bys się czuła?:)

Gość 30latka*
okoko to znajdź robotę i wtedy rżnij się na całego :O Largo-jutro kochanieńki bo zaraz goście przychodzą do mnie😘

Gość okokokokaaa
zawsze stoi jestem tak wyniszczona psychicznieze w pracy bym nie dała sobie rady A tyy boisz sie samotnosci,boisz sie,z enie bedzie miał kobiety z ktora wyjdziesz na sylwestra,na andrzejki,po prostu nie bedziesz miał SWOJEJ KOBIETY i dlatego jestes ze swoja kobieta i zdradzasz ja bo chce ci sie inne posuwac. Chcesz miec ciasteczko i zjesc ciasteczko.

30LATKA BĘDE jutro po 18 przy kompie. Fajnie by było gdybys cos napisala na maila :) Kończe Pozdrawaim :)

Gość zawsze stoi
okokokokaaa kobieta nigdy nie zrozumie mężczyzny i na odwrót nie staraj się zrozumieć dlaczego ja nie traktuję romansu, czystego bzykania jak zdrady i nie robię tego tak często żeby.... Never you mind!

Gość Dobrawka88
ZDrada z czystej ceikawosci, jaka jest chęc poznania stosunku z innym pomimo dobrego pozycia małżenskiego a zdrada z powodów złego traktowania jednej ze stron itp to dwie różne sytuacje i nie można ich chyba stawiac na równi...

Gość esteea@@
okokokaa cooooo? W pracy bys nie dała rady? a duupczyc sie z kochankie dasz rade?

Gość okokokokaaa
zawsze stoi co ty peiprzysz zdrada seksualna to tez zdrada i jestes zwykłym szmaciarzem.

Gość esteea@@
robic ci sie nie chce leniu ino duupczyć no masakra

Gość zawsze stoi
okokokokaaa bzdury gadasz ludzie z większymi problemami pracują, po ciężkich chorobach po rozwodzie itp praca pozwoli Ci wyrwac z tego psychicznego dołka chcesz tak tkwić w marażmie do kiedy?

Gość okokokokaaa
esteea@@ szmciarzu ,szmaciaro a ty co,masz kobiete lub meza i dupc\ysz sie z innymi i uwazasz ze jestem gorsza bo jestem psychicznie wykonczona.

Gość Dobrawka88
Ja bym nie chciała miec takiego chłopa jak Largo:( a BABOL który umawia sie z nim mimo, iz wie, ze ma on kobiete to dopiero szmataaa:)

Gość sprawa jest prosta..
z wiekiem aktywnosc seksualna mężczyzn (szczególnie dotyczy to zony :) spada, kobiet rosnie, stad tyle 30-35 latek do bzykania, co mnie zreszta wcale nie smuci:)

Gość okokokokaaa
zawsze stoi smieszni jestescie . Jakie rady dajecie idioci.A wy tacy niby silni psychicznie a dupcyucie sie tylko aby sie dupcyc na bopku.A jakby wasi partnerzy sie o tym dowiedzieli to byscie skamleli,przepraszali,ze nigdy wicej.

Gość Dobrawka88
moze sie otzrasnie wtedy, gdy jego narzeczona go zdradzi:) jakbys sie z tym czuł?

Gość okokokokaaa
z dołka w jakim jestem latami sie wychodzi a wy mopzecie miec zycie normalne ale wam po prostu brakuje takeigo kopa w dupe aby wami ktos zaczał pomiatac ,moze byscie wtedy zrozumieli co swoim partnerkom,partnerom robicie.

Gość esteea@@
ALE MY CHODZIMY DO ROBOTY NA BASEN,WYGLADAMY SLICZNIE DLA KOCHANKA a ty jestes nierób i leń smierdzacy qrwa mać

Gość okokokokaaa
Largo507 jestes dorosły i robisz co chcesz,to powiedz swojej kobiecie ze ja zdradzasz ale jestes dorosły i wiesz co robisz.

okokokokaaa swoimi słowami tutaj nie uchronisz nikogo od zdrady. Ni ejstes w stanie powstrzymac tych którzy tego pragną....

Gość okokokokaaa
esteea@@ to sie ciesz szmato ze dzieki swojemu stałęmu partnerow chodzisz na basen,do kosmetyczki i wygaldasz cudnie dla kochanka.

Gość okokokokaaa
zawsze stoi no ty jestes szczesliwy i wszystkich kochasz majac swoja stała partnerke posuwasz inne.Jestes szczesliwy dopóki ,doóty twoja parterka nie dowie sie o tym ,ze ja zdradzasz i jestes z tego powoduu sczesliwy,bo kochasz ludzi.

Gość esteea@@
JA PRACUJE I DOBRZE ZARABIAM A TOBIE SIE NIE CHCE