Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita30_

chęc posiadania kochanka

Polecane posty

Gość Dobrawka88
julita i bardzo dobrze. Pytalam czy chcialabys aby Twoj maż Cię zdradzil

Gość okokokokaaa
esteea@@ i co szmato,szmaciarzu,nadrabaisz mina dogryzajac mi.Zato ty masz wyszukana lub wyszukanego kochanka i do tego jestes pierwszaklasa facet lub kobieta.Tylko dlaczego zdradzasz.

Gość esteea@@
A TY PO CO?

Gość lkjjhhjghghgh
przepraszam , ale przymknijcie się !!!!

Gość okokokokaaa
esteea@@ jak pracuejs zi dobrze zrabaisz to po co w ogoel ze swoim mezem jestes? Jestes sciera do podłogi,bo jestes neizalezna od meza ,potrafiąłbys sobie dac rade w zyciu bez niego,a jednak jestes z nim ,zdardzasz go.Czy to zachwoanie jest zdrowe ? Ja potrafie powiedziec,ze nie dam rady sobie,ze boje sie zostac bez grosza,ze nie umaiłąbym teraz dac soibie rady w pracy.Po prostu przezywam cos złego w swoim zyciu,.A ty szmato,taka z ciebie super zaradna kobieta a zyjesz w kłamstwie.

Gość okokokokaaa
esteea@@ ja zdardzam bo to dla mnei jedyna bron,zemsta\ i nie chodfzi tutaj os eks,bo bardzo czesto spotykam sie z tym kims aby tylko pogadac,bez seksu.

Gość zawsze stoi
o i zradziłem się ze swoim nickiem

Gość esteea@@
TCHORZ NIE DA SOBIE RADY A TO DLACZEGO?

Gość Dobrawka88
Julito wnioskując po Twoim nieodpisywaniu na moje pytanie, ze nie chcesz aby Twoj maz uczynil CI to, co planujesz czy masz chec uczynic jemu. To co czujesz moze bcy chwilowe, potem mozesz bardzo żałowac i to bardzo. Lepiej pogadaj z mezem jak urozmaicic wasze zycie sexualne a nie szukaj przygody na boku, jesli masz kochajacego meza nie rob mu tego czego Ty nie chcialabys aby Ci zrobiono. pozdrawiam i zycze udanej dezycji:) mysle, ze jestes jednak madrą kobieta i nie sluchaj tych co mimo wspanialych zwiazkow zdradzaja bo Ci ludzie nie znaja słowa MIŁOSC:)

Gość okokokokaaa
largo to pedal z ato ty jestes dojrzały bo potrfisz sie tak ukryc majac kocahnke ,ze twoja pani nigdy sie o niej nie dowie. Myslałam,ze dojrzałosc polega na madrym i prawym postepowaniu w zyciu.

Gość esteea@@
OKOKOKAA NAPISZESZ W KONCU CZEMU NIE IDZIESZ DO ROBOTY?

Gość okokokokaaa
esteea@@ tak,mjestem tchorzem,jestem wykonczona ,nie mam sił juz zyc nie mysl z emi dokopiesz bo ja sama wiem co ze mna sie dzieje a ty ,myslisz,ze jak napiszesz do mnei to i owo,ze napiszesz o sobie ,ze jestes taka zradna itd.to staniesz sie lepsza ode mnie,ze jestes cos warta. Nic nei ejstes wrta,bo jestes emocjonalnie mocna,nie wyniszczona,stąpasz twardo po ziemi a jestes szmatą ktora zdradza meza.

Gość Dobrawka88
okokokaa dlaczego nie odejdziesz od meza?

Gość okokokokaaa
esteea@@ czy taka siwatła kobeita nie zroumie,ze nie ide do pracy bo po prostu nie dam sobie rady w niej,w jakiejkolwiek pracy.Tu nie chodzi o fizyczne aspekty,ale o psychikę.

Gość okokokokaaa
Dobrawka88 nie doejde od meza,bo nie mam nic co moje. Po prostu zaufałam mu gdy sie pobieralismy i skonczyłam jak skonczyłam.

Gość Dobrawka88
okokokaa potrzebna CI pomoc specjalisty - psychologa anie kochanka:) zgadza sie ktos ze mna?

Gość zawsze stoi
okokokokaaa nikt tak nie piszę nawet esteea@@ napisałem juz że ludzie pracuja mając większe problemy od ciebie po chorobie raku naprawdę twoje problemy to nic, jesteś zdrowa skoro zdradzasz to pewnie atrakcyjna dasz sobie radę krok po kroku kilka lat i wyjdziesz z tego

Gość okokokokaaa
Dobrawka88 wiem,ze potrzebuje specjalisty,ale ci co zdradzaja swoich partnerow tez specjalisty potrzebuja,bo maja swoich zyciowych partnerow w porzadku,a robia im swinstwo i ich zdradaja i jeszce mwoia o tym,ze trzeba byc dojrzała emocjonalnie osoba aby kochanka miec.Tylko,ze cio co maja kochanka,kochanke to emocjonalnie niedojrzali ludzie.

Gość Dobrawka88
okokokaa czy wiesz, że na dłuzsza mete tak nie pociagniesz? Sama siebie teraz jeszcze bardziej wyniszczasz, jestes pelna kompleksów z powodu meza i obcnej sytuacji, dolewasz oliwy do ognia. Wiec tak jak pisalam tutaj specjalista moze pomoc a nie kochanek.

Gość okokokokaaa
zawsze stoi a skad wiesz ze jestem zdrowa i atrakcyjna. Aby miec kochanka,kochanke nie trzeba byc atrakcyjna osobą.

Gość zawsze stoi
Dobrawka88 ja juz to napisałem kilka stron wcześniej niestety okakakak odenrała to jako afront niestety ludzie w naszym kraju uważają że pójście do psychiatry to jest się już skończonym wariatem

Gość esteea@@
ALE JA TU NIE NAPISAŁAM ZE ZDRADZAM MEZA TO BYŁO OGÓLNE STWIERDZENIE ZE MUSIMY ŁADNIE WYGLADAC. DO ROBOTY NIE BO TWOJA PSYCHA A DO KOCHANKA TAK-TO MASZ PSYCHE?

Gość okokokokaaa
Dobrawka88 to nie kompleksy mnie wyniszczają.

Gość Dobrawka88
Okokokaa jestem psychologiem i czytam kazda wypowiedz i co do dojrzalosci masz rację. Bo wnioskowac mozna ze osoba nie dojrzala nie moze miec kochanka a dojrzała tak? Wydaje mi sie calkiem odwrotnie.

Gość Dobrawka88
psychiatra to lekarz jak kazdy inny.

Gość okokokokaaa
zawsze stoi Ty takze don psychioatry idz,bo nie jest normalne to co ty robisz,ze stukasz inne majac swoja stałą partnerkę.

Gość okokokokaaa
Dobrawka88 psycholog,a pisze nie dojrzała ;-) zamiast niedojrzała.

Gość Dobrawka88
KOMPLEKSY masz kompleksy dziewczyno i to duze. KOMPLEKSY na pukncie nieudanego zwiazku i probujesz podbudowac sie przy innym mezczyznie, to zadna droga. Wbrew pozorom od niczego nie uciekasz i nie mscisz się, niszczysz resztki rozsadku, rosadku by pojsc po pomoc i zajac sie swoja psychika skoro masz problem.

Gość Dobrawka88
no dzięki za poprawę. Nie musisz mnie atakaowac w ten sposob:) nie pisze nic zlosliwego do Ciebie,

Gość okokokokaaa
esteea@@ nie zdardzasz?no to widac po twoich wp[isach,ze nie miałąbys żadnych obiekcji i wyrzutów sumienia zdradzac swojego staęłgo partnera.Ty takze musisz swe podejcie do zycia zweryfikowac,bo nie jest ono normalne jak na dojrzała emocjonalnie osobę.Ganisz moje postepowanie,a osoby zdradzajace po prostu starasz sie wytłumaczyc.Tobie tylko przeszkadzato,ze ja nie pracuę.Ale gdybym pracowała i waliła meza w rogi to było by dobrze wg ciebie.