Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każdy Polak o tym wie

Gdy usuniemy Kaczyńskiego z polityki, w Polsce skończą się wszystkie problemy!

Polecane posty

Gość każdy Polak o tym wie

Tylko Kaczyński sto na przeszkodzi waszemu szczęsciu i lepszemu życiu! Musicie to zrozumieć i usunąć kaczora z polityki iw aszego życia!

Gość ehhhhhe
UWAGA ŻYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pimpek sadełko
spierdalaj stąd Donald i tak cię nikt nie wybierze

Gość nieoficjalny
no dobra, a kto wybuduje kolejne 5000 pomników, tablic lub obelisk na koszt podatników ?

Gość Marcin84w
musimy usunąć z polityki PO,PIS,SLD,PSL bo to banda złodziei którzy tylko zamieniają się na stołkach. Ja zagłosuję na Gamonie i Krasnoludki a tego ryżego oszusta to bym wywiózł na taczce (nie kaczora tylko jego konkurenta)

Ja wam powiem ,co jest problemem was Polaczkow.. Jestescie bandą malkontentow i nierobow. Nie wazne kto jest u sterow ,wam i tak sie to nie spodoba. Krytykowac ,to kazdy potrafi ale ,zeby cos zrobic ,to juz nie ma ochotnikow. Banda skretynialych leni,ksenofobow,pseudointelektualistow.

Gość Marcin84w
ale odkąd skończyła się komuna u sterów są te same mordy,tylko się zamieniają

Gość pimpek sadełko
ja głosuję na pisiory i chuj

Wszyscy tylko gadaja na tego PiS-a, a moim zdaniem PO jest gorsze. Glosowaliscie na PO, to teraz placcie wyższe podatki i kupujcie ponad 2 razy drozszy cukier. Juz wole Kaczynskiego.

Kaitana Wszyscy tylko gadaja na tego PiS-a, a moim zdaniem PO jest gorsze. Glosowaliscie na PO, to teraz placcie wyższe podatki i kupujcie ponad 2 razy drozszy cukier. Juz wole Kaczynskiego. Kocham... Mamy tu ksiazkowy przyklad Polaczka. Uruchom szare komorki i dowiedz sie wiecej na temat polityki UE odnosnie produkcji cukru w panstwach czlonkowskich.

TY Żydek na temat unii to mi tu nie wyjeżdżaj bo jak slyszę o tym pier...nym Tworze to mnie gotuje!!!!!! Dopóki sie to nie rozpieprzy to będzie tylko gorzej! Dwa rządy kuźwa nami rządzą, nasz i unijny i tylko nieroby kase zbijaja a naiwniaki z całej Europy płacą bo im wmówili że nas to zin-te gro wa ło GÓÓwno prawda!!!!