Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja to mam przejebane

Miec takiego meza to masakra

Polecane posty

Caly tydzien kleil sie do mnie zaczepial ciagle chcialo mu sie dupczyc ale nie moglismy bo mialam okres. Dzis mi sie skonczyl rano sie pyta jak byl w pracy jak tam kochanie skonczyl ci sie. Wrocil z pracy ja wykapana wyposzczona cipka na zero a on co??? ze mu sie nie chce bo zmeczony. No kurwa mac jak tu chlopow zrozumiec. I bede musiala sama sobie dogodzic

juz to widze. Takie rady to sobie w dupe wsadz

Gość capitan obvious........
Może pora na kochanka? ;)

7 miesiecy po slubie?

Gość Serafina_90
Zamiast mówićpowinnaś po prostu przytulić się do niego, zacząć delikatnie całować i powoli schodzić ręką w dół. ;) Pewnie od razu przeszłoby mu zmęczenie i nabrałby na ciebie ochoty. ;) Mi nieraz nie chce się seksu, ale wystarczy, że mój chłopak zacznie mnie całować i dotykać, a od razu mnie rozpala.

Gość nie, ty jesteś
przejebana

Gość WILL heelm
ha ha ja mam taką żone masakra najpierw coś mi pierdoli o nowej bieliznie jakies podchody robi a pózniej mówi,ze zmeczona jest mam ochote jej wy... w łeb

Gość hemik
a może poprostu analizuj troszeczke ja sam wiem po sobie ze jak zona ma okres to mnie zbiera na dupcenie a jak jej sie skończy to ta ochota ustaje na pare dni a potem znów nacodzi wielka cheć na dupcenie i to niejes z mojej strony uwarunkowane jakimś fetyszem z mojej strony ale tak poprostu jakos jest ze moja kobieta wysyła zupełnie nieświadomie jekieś sygnały które ja równie nieświadomie odbieram. Analizujac również ze jak kobieta ma napięcie przedmiesiączkowe to chodzi zła i lepiej niepodchodzić wtedy do niej ale wystarczy sprytnie ją podejść i nakłonic na dupcenie to całe napięcie znika i spowrotem jest normalna kobietą. Ale do tego trzeba czasu na niemalże całkowite poznanie siebie nawzajem i na wyciąganie wniosków i działac w tym kierunku zeby jak jest żle działać sprawdzonymi i co najważniejsze skutecznymi sposobami.

hemik moj jak mam okres to ciagle ma ochote tak jak ty! i saam mowi ze musze mu jakies znaki wysylac bo tak jest co okres

Ludzie! Weźcie ustalcie grafik! "we wtorki i czwarki lizanie patalni, poniedziałki i środu robienie loda..." a reszta do dogrania. I sie kuźwa trzymać grafiku! I nie ma się nie chce! :] :P:P:P

Gość ankieterator
weź pod uwagę że nawet jak już nie leci z pipki to nie każdy facet ma ochotę na minetkę. u nas czas okresu to czas fajny dla mnie bo jest okazja wyłudzić analka. Tak pozatym facet nie powinien być zaniedbany tylko dla tego ze masz okres. Może powiesz ze cie zęby bolą? Możesz na hispana - żadne facet nie odmówi - no chyba ze masz piersi C lub mniejsze. Pomyśl o nim jak nie możesz to on pomyśli o Tobie nawet jak mu sie nie chce. Ot taka kara i foch ze strony faceta.

typowe,też mam takiego w domu .cały dzień się nagada a potem idzie spać.jebak teoretyk czy co?

Gość sporwagon
dupczenie za zasługi ale trzeba się sku.rwić aby móc z własną żoną.

feromony- łosie i łosice. w czasie okresu nam sie chce, i w czasie jajeczkowania , a co do "niby bezpiecznego okresu - góoovno prawda , najłatwiej wpaść . a facet pisze , chce mi sie jak ma . potem nie i po paru dniach . wszystko sie zgadza.