Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzyystkaaaaa

chce kupić te butki ? ładne są ?

Polecane posty

Gość pimpek sadełko
mi się nie podobają

Gość kwartnik
posłuchaj rady faceta , ładnie na obrazku wyglądają ale jak zapewne wiesz nie wszystko złoto co się świeci , te buty to prawdopodobnie zwyczajna chińszczyzna a przy taniej produkcji używają tanich materiałów do produkcji , więc te wszelkie kleje są cuchnące na kilometr i zapewne na balu maturzystów nie chcesz aby wszyscy pouciekali , rozumiem że chcesz oszczędnie zaliczyć studniówkę ale to jeden i jedyny raz w życiu , więc na taki bal jednak kup porządne skórzane buty dopasowane do stopy , przydadzą się jeszcze wiele razy porządne czółenka ze skóry i chyba firma Ryłko dla kobiet jest bardzo przyjazna a te chińskie oczywiście możesz kupić dla ćwiczeń chodzenia na szpilce :) kiedyś moja znajoma , która pierwszy raz w życiu tuż przed studniówką założyła szpilki po przejściu 100 metrów połamała szpilki i skręciła kostkę , studniówki nie zaliczyła ale gdyby poćwiczyła w takich chińskich przez miesiąc to być może :)

Gość maturzyystkaaaaa
jaka studniowka.... matko mam 21 lat a buty nie w tym celu kupuje pytalam po prostu czy są ok?

Gość ympa lumpa
te pierwsze mi sie podobaja, drugie juz nie tak bardzo. Kiedys kupilam takie buty i zwrocilam na drugi dzien - nie dalo sie w nich chodzic, zbyt wysoki obcas. Tak mi wygiely stope, ze wygladalam jak pokraka, nawet nie moglam wyprostowac kolana. Byly mniej wiecej tez takie, jakie z tego linku, a ze to czolenka, to cialo nie mialo za dobrego podparcia na stopach (gdyby byly bardziej zabudowane, to byloby lepiej).