Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setr4e

KOBIETY JAK DBACIE O SWOJE WŁOSY?

Polecane posty

Gość setr4e

bo ja myje 2 razy w tygodniu szamponem dla dzieci, ale nie widze jakiejs poprawy ich stanu, sa suche jak były.

Gość proszę o pomoooooc :)
ja myję codziennie, codziennie odżywka, raz na tydzień maska, nie prostuję ale suszę, podcinam końcówki gdy widzę że się rozdwajają, wcieram w końcówki i ogólnie we włosy jedwab co jakiś czas. słabe włosy to też brak witamin.

Gość dasd
a jakie witaminy należy brać? Bo ja też mam suche włosy

Gość dasd
nie wiedziałam , że lodowata woda tak działa ;p

Gość Zacznij tran brac
Skrzyp Polny i Pokrzywa na wlosy. cynk. maski koniecznie i odzywki. unikaj w szamponach SLS, SLES, ALS, ALES

Gość mojitomaja
Ja uzywam Pantene pro V regeneracja i szamponu i odzywki do spłukania i jestem zadowolona bralam tez capivit A+E Forte

Myje raz na 3-7 dni w zaleznosci jak zlapie czas :P i to pod lekko ciepla woda raczej taka jaka jest temperatura glowy,ze wcale nie czuje tej wody na glowie,zmieniam szampony raz na miesiac lub dwa...odzywki wcieram po kazdym myciu i tez kupuje raz na miesiac dwa inne..pukanka chlodna woda,susza sie same bo kiedy stosowalam suszarke mialam wciaz suche..no i oczywiscie witaminki...biore codziennie wszystkie jakie sa potrzebne od ladnych 10lat

Gość BlueBerry00013
Ja mam miedziane włosy a myję sobie w Loreal Elseve blask i wygładzenie ( ten różowy) i połysk mam świetny ;d gładkie włosy, błyszczące ;] myję co 2 dni, a czasem częściej :)