Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Co robiliśie w chwili, gdy dowiedzieliście się o katastrofie smoleńskiej

Polecane posty

Ja jechałam autobusem i w radiu był komunikat, wszyscy pasażerowie byli w szoku... było to rok temu a pamietam ten dzień jak by był wczoraj...;(

Gość vdsgjkmnr
to byla sobota, szykowalam sobie sniadanie, moja mama wracala z zakupow i powiedziala jej o tym sprzedawczyni, ludzie wkolejce rowniez to slyszeli. mama wleciala do domu i powtorzyla mi to. nie wierzylam. wlaczylam tv i sie przerazilam.:(

Gość kacha7888kkk
Ja akurat miałam właczony telewizor i leciała transmisja z katynia Pamiętam jak dziennikarz mówił ze pewnie teraz samolot z prezydentem na pokladzie wyladował....

Gość kjyluluip;ui[;'
odkop sobie tematy z przed prawie roku, były identyczne 💤

Piłam kawe z ciocią, rozmawiałyśmy, tv był włączony a my nie zwracałysmy uwagi co tam mówią i dopiero po dłuższej chwili dotarło do nas że cos sie stało.

byłam na kafe i jakiś ktosiek napisał ,że samolot spadl i kaczyńscy i inni wszyscy zginęli ,pomyslałam - kuźwa znów jakiś gupek gupoty wypisuje na kafe i sie nie przejęłam , ale potem wlazłam na wp i tam czytam i czytam i czytam i normalnie oczom własnym nie wierzyłam w to co czytam , normalnie włosy zjeżyły mi sie na głowie , zaś dopadłam telewizor i wreszcie do mnie DOTARŁO!!!!!!! TO PRAWDA! Pamiętam ,że mimo ,że wiedzialam ,że to prawda dłuuuugo nie mogłam się pogodzić z ta wiadomością:(

Gość pamietam dokladnie
jedlismy sniadanie najpierw byly informacje ze ladowal z problemami a poziej ze runal to juz wiedzialem ze sowieci go zle naprowadzili zemsta za Gruzje

Gość wybierałam się na uczelnię
a przed wyjściem weszłam do neta i tam oczywiście wiadomości wszystkie o tym.

Gość sdfefjhrfhri
ja bylam w lazience, prostowalam wlosy, wpadla sasiadka i zaczela mowic mamie o katastrofie, wlaczylismy dopiero tv wtedy.

Gość drapałam się po dupie!
skończcie z tymi debilnymi tematami- rzygać się chce od tego smolenska już!

Gość kcm..
a ja spalam wtedy... najdziwniejsze jest to, ze tej nocy snilo mi sie, ze cos sie stanie. rano obudzil mnie brat i mi powiedzial o tym :o nie wierzylam.. nadal myslalam, ze to sen..

Gość zwykly dzien
bylam w sklepie a potem jechalam na wesele - nikt jakos tego nie przezywal nie wiadomo jak i każdy się bawił - przeciez wesela nie odwołają

Wracałam do Polski autem z Chorwacji, piłam kefir na kaca i dostałam smsa od rodziny. Pierwsza myśl "gosiewski też?" Rozśmieszyło mnie to. Wiem, jestem złym człowiekiem. Bez serca.

Gość etyjtyrdhnr
ubieralam sie na wesele z moim bylym..

Gość wtedyy
ja pocierałem waginusa ręka akurat jak podali wiadosc matka z krzykiem wbiegła do pokoju i nakryła mnie w momencie kiedy trysnąłem od tamtej pory nie odzywa si,ę do mnie a wszyscy myślą że to szok po katastrofie

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
robiłam karpatkę, włączyłam radio i usłyszałam, że był jakiś problem z lądowaniem, ale nikomu nic się nie stało. A chwilę później już mówili, że zginęły 132 osoby.

Ja wróciłam od ginekologa z ostatnich badań przed porodem, włączyłam TV i się dowiedziałam to bylo okropne nie dosc ze nerwy przed porodem to jeszcze na kazdym kanale piesni zalobne znicze itd, urodzilam w zalobie narodowej bylam z dzieckiem tydzien w szpitalu a pielegniarki sluchaly na caly oddzial relacji ze smolenska .. to byl koszmr nie zycze tego nikomu;/

Gość Ja byłam na uczelni
i kolega dostał smsa od brata że prezydent nie żyje... Wszyscy to przeżywali a ja jakoś miałam to gdzieś :p

Gość klyn
Pamietam ten dzien doskonale, lezalem i bilem sobie konia. gdy mialem sie spuscic w skarpetke ktora uprzednio zalozylem na penis, dobiegl mnie dzwonek telefonu, przerwalem bicie konia bo czulem ze cos jest nie tak, wazna wiadomosc, i faktycznie wtedy dowiedzialem sie o katastrofie. zrobilo mi sie smutno, penis opadl, wlaczylem tv by poznac szczegoly. tak to bylo zemna.

Spałam, brat powiedział mi, że prezydent nie żyje. Zginął w katastrofie lotniczej. On mi często mówił, że Kaczyński nie żyje itp., ale zerwałam się z łóżka i włączyłam tv. Mówili, że jest katastrofa i prawdopodobnie nikt nie przeżył. Było kilka minut po 9.

Gość agaczja
nie pamietam zbyt dokladnie.

ja po przebudzeniu usiadłam przy kompie, weszłam na stronę regionalnej gazety i przeczytałam, że rozbił się samolot, ale jeszcze nie było podane, że ktoś zginął, chciałam zadzwonić do taty, który był w pracy, ale nie mogłam się dodzwonić.. nigdzie.. włączyłam tv.. no i wszystko już było jasne..

Gość piierdol sie
zbudzilam sie i pierwsze co to wlaczylam tv na 1 a tu szok, na kazdym kanale to samo....

Gość wikii*******
byłam u fryzjerki bo w tym dniu wybieraliśmy się na wesele, dopiero w domu dowiedzieliśmy się o szczegółach. Zastanawialiśmy się czy aby to wesele się odbędzie. To już rok a pamiętam to jak wczoraj

Gość madeleinesss
wstalam, jeszcze w pizamie wlaczylam sobie tv...wlaczylam kompa i troche ogladalam dzien dobry tvn a tu nagle komunikat i mama wrocila ze sklepu i od progu czy wiemy co sie stalo nie moglam sie pozbierac ;/

spaliśmy sobie, tzn uprawialiśmy kopulowanie, a tu syn dzwoni, włączta telewizor , samolot yebnął o ziemię z prezydentem. Żałuję bo humor się starej popsuł, i z kopulowania nic nie wyszło, a niewiele brakowało do orgazmu.