Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania12

Przeniesienie wydzieliny z penisa na narządy rodne

Polecane posty

Gość ania12

Czy jak byliśmy goli z moim chłopakiem i się pieścilismy i on miał wytrysk ale na moje piersi potem wycieralismy sie o siebie i po chwlili nasze ciała byłe suche i poszłam potem sie umyc czy sperma mogła dostac sie do środka i jest jakies prawdopodobienstwo by zajść w ciaze ? I mam drugie pytanie bylismy z chłopakiem nadzy i się pieścilismy on mna a ja jego i on od tyłu pocierał mnie nim i była tam wydzielina z niego i kazałam mu nałożyc prezerwatywe a po załozeniu jej piescilismy sie od tyłu ale nie weszedł we mnie czy jest prawdopodobienstwo przeniesienia wydzieliny tej na prezerwatywie do pochwy i zajście w ciazy przez to ? potem weszedł we mnie do pochwy ale nie cały i to było tylko z 3 razy a potem kochalismy sie od tyłu czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąze przez to co napisałam w te dwa sposoby ? PROSZE O DOPOWIEDZ PROSZE I okres mi się spóźnia dwa dni :(

Gość hubabubarazdwatrzy
jestesli masz dni płodne i jego ślady dotkną twoich soków zawsze mają maluszki drogę pokazaną

Gość ania12
Nie wiem martwie sie i mysle może poczekam jeszcze ale 2 dni to jeszcze nie dóżo ale sie martwie :(

Gość hubabubarazdwatrzy
o jej :) nie chce Cię martwic, okres czasem się spóźnia nawet tydzien, a raz na jakiś czas może zdażyc się, że nie będzie w miesiącu :) wez znajdz kalkulator dni płodnych

Gość ania12
Ale z tej co pisze drugiej sytułacij to moge zajść czy nie możliwe ? martwie się:(

Gość ania12
I mam drugie pytanie bylismy z chłopakiem nadzy i się pieścilismy on mna a ja jego i on od tyłu pocierał mnie nim i była tam wydzielina z niego i kazałam mu nałożyc prezerwatywe a po załozeniu jej piescilismy sie od tyłu ale nie weszedł we mnie czy jest prawdopodobienstwo przeniesienia wydzieliny tej na prezerwatywie do pochwy i zajście w ciazy i potem weszedł we mnie do pochwy ale nie cały i to było tylko z 3 razy a potem kochalismy sie od tyłu czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąze przez to co napisałam w te dwa sposoby ? PROSZE O DOPOWIEDZ