Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierowca...

Ukrinki marzenie nie jednego faceta

Polecane posty

Gość irek28
pozdrawiam kolegę po fachu:) ja również jeżdżę w trasę na Ukraine, i racja w 100 % tam nie mieszkają kobiety tylko boginie, a jeździłem już w różne miejsca za granicą, tam bezzaprzecznie są najpiękniejsze

Gość MAN>
:) to każdy wie, kto jeździł na ukraine, tam są laski nie z tej ziemi, u nas niestety w Polsce takich nie ma, ale od cze3go są delegacje :D

na wschodzie ogólnie są piękne laseczki, ukrainki zaliczają się do jednych z najpiękniejszych, a co do polek to smutna prawda w oczy kole .

Gość prawiczek z warszawy
Ja lubię i Polki i Ukrainki :D

ja znam kilka ukrainek, jedne ładne, drugie brzydkie... standard... jak w każdym kraju... a panowie kierowcy to podejrzewam jakie kobiety widzą...

Wiadomo widują grzybiarki :classic_cool:

Gość MAN>
a co ty myślisz że kierowca widuje tylko prostytutki? to się mylisz,

Ukrainki są trochę inaczej wychowane. Ogólnie dobrą babkę ciężko znaleźć a jeszcze trudniej uwieść.

Gość 81Adrian81
a ja np bywam na ukrainie ze względu na rodzinę mojej żonki, mieszkają w oblasti chmelnicki u nich oblast to jak u nas rejon. I zgadzam się w 100% tam kobiety są piekielnie piękne,

Gość 81Adrian81
jak by ktoś coś chciał wiedzieć odnośnie kobiet ukraińskich mogę służyć radą, kwestie takie jak kultura, wychowanie czy mentalność nie są mi obce.

Gość Atrakcyjnabrunetka
dziwki same

o przepraszam wcale nie są dziwki... i fakt są dla polaków idealne bo są posłuszne, uległe i nie mają własnego zdania... a takich Polakom trzeba, żeby nie były zbyt wyemancypowane... z urody, tak jak mówiłam różnie... co kto lubi... ja np wolę włoszki lub dziewczyny z hiszpani... blondynki wogóle mnie nie kręcą...

Gość Pati_27_
to wypieprzajcie na ukraine do tych dziwek, ich cale zycie obraca sie jak zrobic dobrze

Gość 81Adrian81
ginger21 co do oceniania urody dziewczyn, pozostaw to facetom ok? i nie opowiadaj tu bzdur

Gość student Student
a co ty nie wiedziałeś że kobiety najlepiej oceniają ładniejsze od siebie kobiety? ginger21 u mnie na roku uczy się mnóstwo ukrainek, i nie zgodzę się z Tobą, mają własne zdanie, ale faktycznie różnią się od polek, pierwsze co bardzo rzuca się w oczy to uroda, bezkonkurencyjna, można się tak wtopić i podziwiać jak zahipnotyzowany, są prawdziwymi kobietami, nie tylko z wyglądu ale i z zachowania, potrafią dbać o faceta, w każdym znaczeni8u tego słowa.

O matko... ona jest piosenkarką... na tej podstawie ocenia sie urode WSZYSTKICH ukrainek? To tak, jakby WSZYSTKIE kobiety w Polsce oceniać pod wizerunek nie wiem... Przybylskiej chociażby. A ta w tym teledysku to żenada. Uroda ok, ale zachowanie zwykłego "leśnego ssaka" :D

Gość Krakoviakk
tam też jest inna kul.tura obyczaje, nie powinno się polemizować na temat czegoś, co jest nam obce...ginger

Gość anya rybyk19
to sie nie dziwcie ze Polki wola przystojnych Arabow albo Murzynow czy mezczyzn z poludnia Europy albo Ameryki Poludniowej. oni sa zachwyceni slowianska uroda Polek a ze sa najczesciej szarmanccy, zadbani, potrafiacy uwodzic kobiety a do tego nieziemsko przystojni i piekni to kazda Polka oczarowana takim kolesiem nie spojrzy wiecej na brzydkich, przecietnych, niedomytych i gburowatych Polakow. no odpowiedzcie mi :D kogo bedzie wolala przecietna Polka : zajebiscie pieknego, wysokiego, z pieknie wyrzezbionym cialem, a do tego zaradnego, inteligentnego, kochanego i szarmanckiego Araba czy brzydkiego, malego, bladego, lysiejacego, gburowatego, chamskiego, zimnego Polaka? :D odpowiedz sama sie narzuca:)

Gość anya rybyk19
i nie wmawiajcie ze potem taka laska bedzie oklepywana po pysku:D zalezy na kogo sie trafi.. moja kolezanka 10lat jest juz mezatka z Arabem ktory wyglada jak mlody bog i jest najszczesliwsza kobieta pod sloncem. mieszkaja w Polsce, czesto ich odwiedzam a on ciagle ja na rekach nosi:) jak z nimi jade np autobusem to czesto widze spojrzenia innych kobiet na niego z zachwytem i spojrzenia brzydkich, prostych polaczkow na niego z zawiscia :)

Gość Krakoviakk
anya rybyk19 mylisz się kochana, arabowie itp są zachwyceni urodą Rosjanek i ukrainek, wiem cos o tym:)

ale czy ja oceniłam w którymś momencie urodę ukrainek? Powiedziałam że znam parę, jedne ładne drugie brzydkie... tak jak w każdej nacji. Poza tym powiedziałam że mi się bardziej podobają ciemnie dziewczyny... czy to grzech? Ja do ukrainek nic nie mam, tak jak do dziewczyn z całej europy, niech pięknieją i się dobrze mają :) Heh no właśnie kobieta powinna tylko dbać o faceta... to jest właśnie główne oczekiwanie Polaka, najlepiej żeby była ciut głupsza, siedziała w domu, gotowała obiadki, prała, sprzątała a wieczorem jeszcze striptease zrobiła... zero własnych planów a często i poglądów...

Gość Krakoviakk
anya rybyk19 co do Turków, Arabów i Hiszpanów,:) oni są oszłołomieni urodą rosjanek i ukrainek, :) jak widza fajna laskę pierwsze pytanie: jesteś rosjanką?

Gość Krakoviakk
ginger21 masz jakieś kompleksy na swoim punkcie?? musisz ciągle tylko Ja, ja, ja ? pamiętaj, rosjanką czy ukrainka trzeba się urodzić:)

Gość anya rybyk19
Krakoviakk ogolnie slowianek. dla nich nie ma roznicy czy to jest polka czy ukrainka. wiem o tym lepiej bo mam mase kolezanek polek ktore sa mezatkami z takimi. i kolego powyzej..nikt mi nie przywali bo ja nie pakuje sie w malzenstwa ani w zadne kajdany:D idz, ogol morde i wytrzezwiej troche paskudniku :)

Ktos napisał że trudno Ukrainkę uwieść -Racja!! Co do urody to wszędzie są ładne i brzydkie( chociaż kobiet podobno nie ma brzydkich tylko zaniedbane) Natomiast z całym szacunkiem ale Polki to co mlodsze pokolenie tym łatwiejsze,bardziej chamskie i ordynarne itp.Specjalnie sie wyslowic nie umieją ale przekleństwami sypia jak z rękawa... Smuta prawda o Polkach,niestety.....