Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierowca...

Ukrinki marzenie nie jednego faceta

Polecane posty

Jeśli chodzi o ja... to podkreślam że to jest moja, subiektywna opinia... z którą nie każdy musi się zgadzać... nie lubię jak ktoś generalizuje, więc sama staram się tego unikać, podkreślając że to tylko i wyłącznie moje zdanie... Jasne że Rosjanką czy Ukrainką trzeba się urodzić, ale to nie moja wina że na ulicy ludzie się zakładają lub podchodzą i zgadują moją narodowość... Od kiedy mieszkam w DE zawsze pada pytanie...Sind Sie aus Russland? nawet wszyscy moi znajomi, nie znając mnie myśleli że jestem z Rosji...

Gość Krakoviakk
anya rybyk19 mylisz się mylisz:) nie porównuj polek do tamtych lasek, info z pierwszej ręki

Gość Krakoviakk
ginger21 :) i co jeszcze nam opowiesz:) stojac obok rosjanki, wątpię by cie zauwazyliu faceci:)

Gość ///////////
dla niemców szwedów angoli, wszystko co nie przyupomina konia czy krowwy kojarzy się ze słowiańską urodą, ale jak zobacza prawdziwą rosjankę a obok będzie szła też ładna polka, i tak rosjanka ma pierwszenstwo

haha już na którymś topiku wkleiłam swoje zdjęcie... ale chyba będę musiała zrobić to ponownie... Heh no z tym zakładem to serio... zawsze chodzę do kościoła na 17:00... wokół jest trawka, park siedzi mnóstwo ludzi... i zawsze o tej porze siedzi grupka młodych facetów, ciężko mi jest określić ich narodowość.. ale wyglądają jak turcy... Ostatnio było głosowanie... były dwie propozycje, albo jestem Arabic albo Russian... w końcu doszli do wniosku że russian... bo chodzę do kościoła.. :P heh a od ostatnich dwóch tygodni przybili mi ksywę Maryja :P i się ze mnie nabijają :P

Gość Krakoviakk
ginger21 ale gdyby obok szła rosjanka to byś zniknęła z tła

Gość Krakoviakk
przykro mi ale linki sie nie otwiera

Gość Krakoviakk
foty nie widze bo si enie otwiera, byc może porównują cię do rosjanek bo masz duży biust?

Gość Krakoviakk
Krakoviakk nie wiem, mi się link nie otwiera a co do biustu, araby itp mają cos takietgo ze jak widzę wydatny biust itp seksualnosc im sie kojarzy z Ropsjankami.

heh no nie wiem... szczerze, to Niemki czy Angielki mają 2 razy większe biusty od Polek czy Rosjanek...

Gość Krakoviakk
ginger21 duży biust nie równa się pięny biust......mam na myśli kształtny, seksowny, delikatny....

Bo trzeba link bezpośrednio skopiowac inteligenci :o wtedy się otworzy, Ginger jak Ty jestes blondynką to co piszesz, że masz włosy w kolorze ciemnej wiśni...

heh no widzisz może dla ciebie... ja mam 80D i myślę że nie jest zbyt ekscytujący... nie jest ani jędrny (bo dużo schudłam) ani jakoś szczególnie piękny... a mój facet go uwielbia... Mam też znajomą, właśnie z Anglii... no i jest po postu gruba... ma ogromny cyc i brzuch tej samej wielkości (o masce już nie wspominam nawet) i ma takie rwanie na te cycki że hej... a wyglądają jak wory...

Gość Krakoviakk
Bumbumshoko bo tak jej się podoba, noi co? nie wolno?

to zdjęcie było robione ze 2 miesiące temu... nowszego nie mam... teraz mam wiśnie na głowie

Gość Krakoviakk
Bumbumshoko idiotko żegnamy

Ginger, ten blond Ci pasuje, nie wiem jak wyglądasz w obecnym kolorze, ale w blondzie wyglądasz jak ze wschodu :) Naturalny kolor włosów jaki masz?

Wiesz co ten blond to taki... hmm w lecie pod słońce to ładny nawet, ale na jesieni czy w zimę to taki... mokry chodnik... :P Wiesz bo ja nie czuję się blondynką... czuję że mam czerwony charakter i dlatego takie włosy sobie zrobiłam.. teraz kolor włosów pasuje do mojego charakteru :P

A no chyba, że :D Niestety wiele polek ma taki kolor- ciemny blond, ni to jasne ni to ciemne XD Sama wiem jak to jest bo też takie posiadam :o ale nie farbuje bo chce zdrowe, a co do tematu to w np. Egipcie najwięcej jest rosjanek dlatego zawsze się pytają czy jest się rosjanką. Mi się nie podobają ogólnie blondynki z niebieskimi oczami, a tak kojarzą mi się rosjanki i ukrainki, ale to MOJE skojarzenie, wiem, że dużo jest ciemnowłosych słowianek, takie to są gorące, nie mdłe.

Gość Krakoviakk
gingre ukrainki mają małe zgrabne noski,,,,

A jeśli wogóle chodzi o tym urody kobiet to dla mnie wymiatają azjatki i koniec :D Dziwne trochę, że jestem kobietą, a mam swój ulubiony typ hehe.

haha wiem krakusie :P dlatego chyba jak były te zakłady to jedni stawiali że jestem z jakiś arabskich krajów a reszta że z rosji :P No fakt nos mi się udał... ale w sumie to mi się bardzo podoba :)

Ja mam koleżankę na roku z Ukrainy i ma garbaty nos hehe, więc takie teorie można sobie wsadzić głęboko...