Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka12345678

No ch** by go strzelił, wiecie,że chłopak ktorego poznałam..

Polecane posty

Gość kobietka12345678

dał mi do zrozumienia ze chce stworzyc ze mna zwiazek.Mamy po 26 lat. Ale non stop podczas rozmowy ze mną(chociaz on to nazywa czarnym humorem), wciąż gada zarty o seksie, o dziwkach, itd. Probuje mi pokazać ze kompletnie nie jest o mnie zazdrosny,ale gdy konczę znajomość ,on mi pisze,że ie chce konczyc i ze chce próbować ze mna byc. Ale ja nie bede z takim dupkiem ktory zachowuje sie jak palant i mimo jego humoru, moglby czase uzyc intelektu i nie ranić mnie takimi tekstami. Kto wie,co mu chodzi po glowie..moze duzo jęzorem miele,a zadnej nie ma. a Moze tak bardzo ruchal w zyciu,że nie moze zadnego zartu bez tego wytrzymać. Ma profil na portalu społecz. i wmawia mi,że uwielbia rozmowy z kobietami tam,a ja nie mam prawa niczego zakazywać,bo go to drazni. I taki palant mysli,ze mnie przyciagnie takim prostackim dziecinnym zachowaniem. PFFFFF

Gość kobietka12345678
up

Gość kobietka12345678
nikt sie nie wypowie?

Pewnie myśli że zrobił na Tobie super wrażenie. Ja bym go zostawiła z jego opowieściami i znalazła sobie normalnego faceta!

Gość kobietka12345678
Już mu napisałam ,że nie potrzebuję takiego faceta. Faktem jest to,że ja przy nim wyglądam jak typowa modelka. On jest poniżej przeciętnej. Ale chciałam tym razem wybrać mężczyznę ze względu na charakter. Chyba się pomyliłam. No i po co wszyscy mowią ze wyglądam nie ma znaczenia,gdy charakter sam jest niewystarczający.

Gość kobietka12345678
To on powinien się starać,a on sie zachowuje jakby mogł mieć kazdą. Moze po znajomosci ze mną nabrał takiego przekonania. Nie uwazam sie za jakąś seks bombę ale przy nim naprawdę wygladam jak miss.

Gość volga_jasnowidzaaa
na swojej drodze ost spotkałam podobnego tez chrzanił o zwiakzu powaznych zamiarach..palcem mnie nie tknał przez x spotkn ale za to zarty miał o sexie i w smsach tez pytał sie czy ejstestem zbereznica i lubie sex wiec powiedziałam mu ze ejst erotoman gawedziarz i podziekowałam

Gość volga_jasnowidzaaa
oczywicie zaprzeczył i stwierdził ze myslał ze mam poczucie humoru i zrozumiem ostrzejszy dowcip

Gość kobietka12345678
tak. tu widzę ten sam problem. Choc probuje mi wciskac kity o powaznym zwiazku,jego głupota go zdradza. Czeka glownie na sex. Myslalam ze przesadzam. Ale jednak nie.

Gość volga_jasnowidzaaa
jak ma imie michał:P to tn sam:D

Gość kobietka12345678
nie michał.