Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutalna pravvda

Brzydkie grube kobiety powinny sie wiązac z brzydkimi brzuchatymi facetami

Polecane posty

Gość brutalna pravvda

Tak powinno byc , nie byloby tylu problemow

Gość brutalna pravvda
tworzycie nowoczesne mezalianse... Mowie to jako kobieta ,atrakcyjne osoby chcą miec atrakcyjnych partnerów a panowie co robią ? Paskudy z krzywymi gębami się odzywają ojjj To samo na odwrot, kobiety powinny realnie ocenic swoj wyglad i zając sie facetami na ''swoim poziomie'' urodowym

Gość amicorum
1) Jak ci sie ktoś podoba, to się z nim zwiąż 2) Jeśli Ci sie ktoś nie podoba nie wiąż się z nim 3) Nie dyktuj innym co mają zrobić. I tak zrobią swoje mając Twoje zdanie głęboko w d.... 4)(i ostatnie) Jakby pary do siebie nie ciągło toby z sobą nie były. Jesli brzydsze X (umyślnie tak pisze bo mam na mysli 2 płcie) zastartuje do ladniejszego Y, a to ladniejsze Y nie będzie chciało to brzydsze X sie najwyżej osmieszy, Trudno.

kobiecie / mężczyźnie , którzy przy doborze partnera kierują sie wyglądem , życzę na starość ślepoty:) :P

Gość amicorum
Prażynko jesteś w stanie wyobrazić sobie ok 6 miliardow niewidomych? Każdy kieruje się wyglądem, ale pomyli się ten kto bedzie smiał twierdzić że każdemu podoba się to samo.

no i co mi z tego że mój partner będzie super przystojny , jeśli nie będę miała o czym z nim rozmawiać na starość.

Powiedz mi intelekcie jaki zwiazek ma uroda do zycia ?? bo dla mnie zadnego to sensu nie ma... liczy sie wnętrze i serce oraz charakter...

Gość brutalna pravvda
oj chłopcze , gdy byłam w Twoim wieku też tak mówiłam , dorośniesz ,zobaczysz jakimi zasadami kieruję się świat. Spojrz na kafeteryjnych prawiczków , mają dobre serce ,są nieatrakcyjni a nikt ich nie chce. Brzydcy ludzie oszczedziliby sobie zdrowia i nerwów .

Gość amicorum
Nie no , czy ja mowie że uroda przeważa? jest tylko przynętą, jesli osobnik tylko nia dysponuje to tak jakby mial przynętę a nie miał wędki, czyli ryby nie złowi. Poza tym każdy z nas ma coś wyjatkowego, coś co przyciągnie uwagę. Trzeba tylko umieć to unaocznić.

kafeteryjni prawicy mają dobre serce? heh może i racja... ale jakie gęby mają rozszczekane... obrzucające co chwila błotem kogoś kto ma inne zdanie lub coś osiągnął...

Gość amicorum
Poza tym cięzkie przypadki bez nadziej na poprawę to odsetek. Większosć mogłaby mieć wszystko, gdyby coś zaczęła robić, dążyć do poprawy. ale nie oni wolą siedzieć na Kafe i narzekać na cały świat.

Gość amicorum
A nasze prawiczki.....chodźmy wygladali jak Zakościelny to bym z nimi nie chciała być. Całe zycie wysluchiwać czyjegoś jęczenia - jak tak to wolę iść żywcem do piekła.

W socjologi używa sie takiego terminu jak - efekt aureoli - polega on na tym, że ludziom atrakcyjnym przypisujemy też nieświadomie cechy dobre - uczciwość , dobroć , wrażliwość. Ludziom mniej atrakcyjnym jest pewnie ciężej, ale najważniejsze to pozbyć się kompleksów i jak pisze amicorum , trzeba wyeksponować to co w nas najfajniejsze :) :P