Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

alimenty na 2 miesieczne dziecko!!!

Polecane posty

no wlasnie do sadu narazie nie chce isc, tak mysle ze pieniadze to chyba na konto powinien przelewac zeby mi potem nie powiedzial w sadzie ze mi wiecej dawal a i on bedzie mial tez pewnosc ze nie powiem ze nic nie dal.

tak z innek beczki matko anka.22 ty to swoje dziecie rodzilas sn czy cesarka? moje 3900 , 55 cm i myslalm ze mie rozerwie tz w sumie mnie popzrywalo:) ale twoj to spory chlopak

kobieto jak prawda??zabna ani ja ani maz patologia nie jestemy. ani nog bezsenownie nie rozkladalm przed nikim bo to jest moj maz od 4 lat a nie zaliczylizmy wpade.poprostu okazalo sie ze nie pasujemy do siebie plusk kilka sytuacji i dlatego podjelismy dojrzala decyzje o rozstaniu. dziecko lepiej zeby mialo szczesliwych rodzicow ale osobno niz nieszczesliwych razem. a jesli chodzi o pomoc to maz przyjezdza i zajmoje sie dzieckiem a ja mam wedy czas dla siebie. wiec glupia babo zajmij sie swoim zyciem.

wiesz co, to, co Twoj maz proponuje to jakis absurd.. Zwlaszcza, ze takie malenskie dziecko to co chwile kupe zrobi i trzeba przebierac, mleko (piszesz, ze dokarmiasz) tez swoje kosztuje tak jak i inne rzeczy. A co lekami? co z chocby przeciwgoraczkowym ? (moja mala zawsze goraczkuje po szczepieniu) z innymi wydatkami? Moim zdaniem powinnas zarzadac min 300 zl teraz, albo choc 250.. Powiedz jedno- czy jego firma realnie przynosi same straty czy tylko na papierze? Jesli tylko na papierze, to przy odrobinie wysilku wywalczysz lepsze alimenty w sadzie.. Powodzenia zycze :* Mam nadzieje, ze maz sie zastanowi i da tyle, ile powinien..

głupie to jesteście tutaj wszystkie. I najmądrzejsze przy tym. Nie napisałam, że chajtnęłaś się z patologią, tylko ta druga. Z resztą, rób jak chcesz, nie chciałabym być w twoich butach i tyle.

o super dzieki, slyszalam wlasnie o takik arkuszu al nie moglam znalesc. zaraz ypelnie:)

Gość ale numerrrr
wyliczyć to sobie można, nie zapomnij doliczyć gwiazdki z nieba, to dostaniesz więcej.

Gość gość
blue c jebninte piździdło. zero pojęcia o życiu.