Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Sacryfical Suicide jesteś??? Wejdź tu na chwilkę ;)

Polecane posty

chodzilo mi bardziej o Ciebie, to by bylo nieladnie z mojej strony jakbym tak sobie tę wiadomość publikowala na prawo i lewo w końcu to Twoja prywatna sprawa poniekąd ;) dobra, zabieram się za tlumaczenie.

Oryginal: Hallo, momentan ist noch eine Hndin frei. Ich erwarte aus der Verpaarung triebstarke Hunde, die fr Sport sowie Dienst geeignet sind. Hat ihr Freund Erfahrung mit Mechelaar bzw. Malinois? Der Welpenpreis ist 450 Euro. Die Welpen werden geimpft, entwurmt und gechipt mit EU-Heimtierpass, Kaufvertrag, Abstammung eingetragen in bloedlijnen, mit Welpenhalsband und Futter fr die ersten Tage abgegeben. Viele Gre, Annika Mangold (pewnie zje umlauty wszystkie) Przetlumaczone: Hallo, aktualnie jest jeszcze jedna suczka do wzięcia. Po tej parze oczekuję psów z bardzo silnym popędem, które świetnie nadają się do sportu oraz szkoleń na psy slużbowe. Czy Pani znajomy ma doświadczenie z Mechelaar tzn. Malinosami? Cena za szczenię to 450 euro. Szczenięta będą zaszczepione, odrobaczone, zaczipowane z paszportem UE, umowa kupna-sprzedaży, pochodzenie zapisane w bloedlijnen (www.bloedlijnen.nl), z obróżką i jedzeniem na pierwsze kilka dni. Z pozdrowieniami, Annika Mangold

to napisz mi co mam jej napisać :) albo zadzwonię i pogadam znowu (może mnie pozna po glosie i sie zorientuje?) tylko powiedz mi co mam tej kobiecie mówić :P nie wiem o co jej wcześniej chodzilo może nie zrozumiala o co chodzi albo rozmawialam z jej córką? Nie mam pojęcia.......

SS to jest hodowla: Malinos Mechelaar i Herder czyli malinosów mechelaar to krzyżówka malinosa z holenderskim a herder to wlaśnie owczarek holenderski :D Rodzice tego miotu to holendry tu masz abstammung: matka: http://www.bloedlijnen.nl/stamboom.php?ID=16171# (jej matka ponoć od malinosów) ojciec: http://www.bloedlijnen.nl/stamboom.php?ID=18845# Hollandse Herder to jest wlaśnie ;)

Gość Sacryfical Suicidee
mam wejść w twoją rozgrzaną mysią cipkę ??