Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet120procent

Naprawdę chcecie, aby Wasze dzieci dostawały Autyzm

Polecane posty

Gość Facet120procent

Były głupie, chorowite, i aby tworzyły im się nowotwory? To dalej podawajcie je szczepieniom po urodzeniu! To tak właśnie będzie.

Ale przecież już sprostowali to że szczepionka nie powoduje autyzmu, dajcie spokój z tym autyzmem tak naprawde nie wiadomo skąd się bierze.Gdyby nie szczepionki to szalałyby epidemie.

Ja samą siebie szczepie na wszystko jak leci (grypa , borelioza itp itd) a dziecka mam nie szczepić ? To absurd . Przez tyle lat szczepionki były na TAK , teraz nagle sie zmutowały i powodują autyzm . Oj weeeźcie . Ja moją Amelkę szczepiłam też wszystkim (skojarzonymi + pneu. mono. + grypa) i jest zdrowa i w ogóle . To tak sama jak szczepionki w szpitalach zawierają rtęć . Banał i tyle . Ale to tylko moje zdanie .

Esterka chyba miała na myśli szczepionkę na odkleszczowe zapalenie mózgu, które może wywołać ukąszenie kleszcza. My nie szczepimy się na nic, poza tymi podstawowymi i obowiązkowymi szczepieniami. Na żadne grypy, meningokoki i inne podobne.

Gość facet 120 procent?
i siedzi na forum dla kobiet?? dobre..chyba -120 procent

A o tej rtęci, to nie był banał tylko fakt. Thimerosal (rteć), to składnik konserwujący szczepionki. Jaki był jego wpływ na rozwój dziecka? Zdania były, są i będą zawsze podzielone.

Oj tam, każdemu może się pomylić :) Borelioza okropne choróbsko. Mój dobry znajomy już od 2 lat nie może się wyleczyć. Na to faktycznie przydałaby się jakaś szczepionka i sama chętnie bym poszła, bo kleszczy boję się panicznie.

Pewnie, że nie wszystkie. Ja bym chciała przeczytać o tych nowotworach, chorobach i głupocie wywołanej szczepionkami z jakiegoś dobrego źródła :D Autorze, czekam ;)

Gość moniaaaaaaaaaa1111
chłopców powinno się później szczepić, bo wolniej im się rozwija układ nerwowy i szczepionka może powodować i nich autyzm

Gość Facet120procent
to nie jest tylko teraz tak, od zawsze tak było - tylko teraz się nagłaśnia, bo i więcej środków przekazu - internet, tv itd. Zrobicie jak chcecie :) Wasza decyzja, czy wasze dzieci mają byc chorowite czy nie. Polecam wygooglować, dlaczego lekarze nie szczepią się już od dawna, a szczególnie głośny przypadek jak lekarze nie chcieli przyjąć szczepionki na świnska grypę! Decyzje pozotawie dla Was, jednak dajecie sobie wstzykwiać trucizne, rtęć polecam http://www.eioba.pl/a/1met/nie-truj-dziecka-szczepionkami http://www.furda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=36 lekarze są opłącani przez firmy farmaceutczyne tak samo ja media masowego przekazu TV Trwam TVN Polsat TVP i inni. Ludzki organizm jest w stanie się w 90% sam wyregenerować, wyleczyć nawe z HIV, Raka i innych chorób wystarczy mu tylko dać to zwalczać, a np środki farmakologiczne zwalczają twój organizm a nie chorobę, to jest celowe BO pomyślcie jakiej firmie farmacetuczynej zalerzało by na tym aby zwalczyć wszystkie choroby??? Stracili by źródło dochodów a oni tego nie chcą Lekarstwa są po to aby dać wam złudne poczucie bycia leczonym a tak na prawdę powoduja same cykliczne choroby! Organizm jest na tyle silny ze zwalczyt sam wszystkie chorcby! Nie dajcie się omamić! Przepraszam za błędy ale szybko piszę. Uważajcie, te firmy kupują internatuów tak samo jak media i dziennikarzy Nie długo będą chcieli zmusić was do szczepien sztucznie wywołają pandemię - i siłą was zmuszą aby sie zaszczepić to się dzieje już w USA, a UE wprowadziła już stosowne regulacje.

częściowo się z tym zgodzę, ale niestety odkąd ludzie zaczęli się buntować przeciwko szczepionkom wracają takie choroby jak krztusiec, gruźlica itp, których przez lata już praktycznie nie było (gruźlica tylko w bardzo u biednych i schorowanych ludzi) A teraz codziennie spotykam ludzi z krztuścem. Bo uznali, że szczepienie zbędne. Chorych na inne choroby, o których dzięki szczepieniom prawie się nie mówi też wracają.

Gość maliboo.
to prawda z tymi koncernami farmaceutycznymi Maja ogromny wplyw na ksztaltowanie opinii ludzkiej, maja wplyw nawet na badania naukowe (tak jakby sponsorowane). Z drugiej strony trzeba tez zachowac minimalny rozsadek, byc moze sa choroby na ktore lepiej zaszczepic dziecko niz ryzykowac calkowicie jego zyciem. Ponoc w WLk Bryt, byl przypadek,pierwszy raz od kilkudziecsieciu lat, smierci dziecka na jakas chorobe, bo matka nie pozwolila zaszczepic dziecka. Nie pamietam zrodla informacji, ale to chyba byla jakas porzadna gazeta.

Gość Facet120procent
właśnie stąd się biorą takie strachy na lachy porządna gazeta - czysta manipulacja - nie pisze że Ty, ale widzisz jak Cię omamili przeczytaj sam co napisałeś Ponoć.... na jakaś chorobę..... i tak cozywiście to tylko dlatego bo matka nie dała zaszczepić ;) a ja znam źródła do wywyiadów, gdzie po szczepieniu nagle dorośli zdrowi ludzie lądują na wózku inwalidzkim., A do porzprzedniego Krztusiec - to nei dlatego, że ludzie nie szczepią - ale dlatego, że ludzie mają mało pieniedzy i w zime nie ubierają dzieci jak nalerzy, w mieszkaniach panuje GRZYB wilgoć itd itp to z biedy a nie, że nie bo nie brali szczepień a mogę się założyć że brali PODSTAWOE bo to takie potrzebne! Oglądnijcie swoje ramiona, zobaczcie znaki tego co wam zrobiono, jeżeli jesteście urodzeni przed 89 to jeszcze nie jest tak źle po obaleniu komunizmu pojawiły się NOWE i LEPSZE szczepionki

Gość ludzie!blagam was!nauczcie sie
wreszcie pisac!nie BOLERIOZA tylko BORELIOZA!!!!!

Gość Facet120procent
nie podsycaj nienawiści jesteś tym który próbuje skłucić ludzi w konstruktywnej rozmowie - ja Was juz przejżałem to samo robią ludzie w Polsce dlatego powstały dwa obozy PIS i PO a Ci co to wymyślili się z nas śmieją bo wywołali kłótnie, a po to abyśmy się nie jednoczyli przeciwko rządowi a zwalczali nawzzajuame

Tak. Prawdą jest, że koncerny farmaceutyczne sieją medialną panikę. Ludzie to kupują i interes się kręci. Im nie zależy na naszym zdrowiu. Ale jak już ktoś wyżej wspomniał, we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek. Nie popadajmy w skrajności, nie wszystkie szczepionki są złe. Niektóre są konieczne. Np wzw czy choćby na tężec. Nie oszukujmy się, ale nie jesteśmy samouleczalni. Nie słyszałam o przypadku, aby ktoś w cudowny sposób ozdrowiał z hivu.

Gość Facet120procent
ten temat po pewnym czasie zostanie usunięci, podejrzewam że właściciele kafeteri są również pod wpływem różnych koncernów. Pamiętajcie i zastanówcie się! Czy to co Wam mówią w TVN Polsat TVP TV Trwam to wszystko prawda, czy przypadkiem się Wami nie manipuluje

Gość to na co cierpisz autorze
to sie nazywa mania prześladowcza.

Gość Facet120procent
a to so ty robisz, to się nazywa strach przed prawdą:) nie przejmuj się jednak takimi tematami, żyj w swoim "realnym" świece dalej:) w jedności siła, nie dajmy się dzielić bo rządy tego chcą abysmy się zwalczali nawzajem.

Gość upupinia
upup

Gość a ja sie zgodze z tym
co piszesz. ja nie szczepilabym swoich dzieci gdyby nie konsekwencje jakie moge poniesc.zgadzam sie z tym ze szczepionki to jeden wielki syf.

Gość vfdfvdvf
heh i to mowicie wy-szczepieni ktorym nie powinno się nic stać... a tymczasem wasze dzieci wystarczy że się przewrócą i mogą ranę zanieczyścić clostridium tytani... powszechnie występującym w glebie... poczytajcie choćby o tej bakterii ... radzę pobyć choćby semestr na mikrobiologii i immunologii i od razu wam się oczka otworzą

Gość vfdfvdvf
*tetani

Gość kalafior...
AUTYZM jest dziedziczny jak ksztłt nosa luk kolor oczu, udowodniono że ojciec mający zespół aspergera (lzejsza odmiana autyzmu) ma chore na autyzm dzieci