Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka0000000

WAŻNE!! SEN !!!

Polecane posty

Gość Blondyneczka0000000

Witam. Szukałam juz chyba wszędzie pewnego znaczenia snu i akurat tego nie ma. Chodzi natomiast o taki sen, że bliska mi osoba (dziecko) spadło ze schodow i ja to widzialam gdy je podnioslam mialo oczka otwarte ale nie ruszalo sie i nie reagowalo na nic. I tak sen sie skonczyl. Mógłby mi ktos pomoc i powiedziec jakie jest znaczenie tego snu ?

Gość Blondyneczka0000000
Nikt nie zna tego znaczenia ? to bardzo wazne !!

Gość No skoro macie
No wiesz ,sa psyhotera[euci co pracuja na snach ale to naprawde jest bardzo delikatny obszar moze sie tu nakłądac wiele spraw tak z przesłosci jak i terazniejszosci siega nawet zmarłym bo zmarli tez czesto daja przekazy we snie,internet nie jest miejscem gdzie moznaby z duzym prawdopodobieństwem okreslic znaczenie snu,wiec to chyba nie to miejsce,przeciez opisałas tylko sen nic wiecej o Tobie nie wiemy:(

Gość No skoro macie
No wiesz ,sa psyhotera[euci co pracuja na snach ale to naprawde jest bardzo delikatny obszar moze sie tu nakłądac wiele spraw tak z przesłosci jak i terazniejszosci siega nawet zmarłym bo zmarli tez czesto daja przekazy we snie,internet nie jest miejscem gdzie moznaby z duzym prawdopodobieństwem okreslic znaczenie snu,wiec to chyba nie to miejsce,przeciez opisałas tylko sen nic wiecej o Tobie nie wiemy:(

ja ci nie pomoge ale ja mialam taki kiedys sen ze w starej wannie utopil sie moj synek 3-letni .na drugi dzien poszlam wylac z tamtad wode(to taka stara wanna za budynkiem gospodarczym ) od tamtego czasu minelo juz2 lata a ja zawsze pamietam by nie bylo tam wody . wolalam wylac ta wode niz pozniej myslec..czemu tego nie zrobilam i doszlo do tragedi /