Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszOnyszko

Byłem wczoraj na najgorszej domówce w moim życiu... jednak laski są pojebane

Polecane posty

Gość Magdalena__27
po Twoich wypowiedziach zaczynam sadzic ,ze mam doczynienia z tepym facetem ... ktory nic procz epitetow nie potrafi z siebie wycisnac.. jezyk jakim piszesz jest prostacki , napisales ze kondomy kupiliscie wrazie by nie wyjsc na frajerow jak laski beda chcialy sie pukac.. no jesli takie masz kolezanki ktore z kazdym sie pukaja to nie zazdroszcze stad rozumiem dlaczego takie a nie inne zdanie o kobietach posiadasz, ale jak dla mnie to jestes skonczony frajer ... tluk bez wychowania :)

Gość Bpapa
He he:) ale sie uśmiałam. Koles dupe ma wyżej niz stra:):)

hahaha troche sie nie dogadaliscie co do tej imprezy. Troche mało gościnne, mogły chociaz jakos sie zająć gośćmi, a nie siedziec na facebooku albo pisac sms-y skoro juz zaprosily was na impreze.

Gość ArkadiuszOnyszko
magdo (tak swoja droga, jak to jest ze kazda magda to szmata.. hmm) jestes taka ignorantką, ze zal mi ciebie... wyraźnie napisałem i powtarzam po raz kolejny, że jechaliśmy tam na impreze a kondomy kupiliśmy w razie czego jakby laski chciały coś więcej (w końcu zaproszenie do wolnej chaty na noc może dawać do myślenia), jakby faktycznie chciały się pukać a my byśmy nie mieli kondomów TO DOPIERO BY BYLY OBELGI W NASZA STRONE, np "co za lamusy, chcialyśmy sie ruchać a oni nawet kondomów nie mieli, ale cioty" itp.. wiec aby uniknac takiej sytuacji zabezpieczyliśmy się i tyle ale ty jak zwykle dodasz, ze jestem pasztetem, ktory myslal ze porucha..

Gość Magdalena__27
ja nie napisalam ze jestes pasztet... stwierdzialm ze jestes tepy frajer.. a dlaczego ? odpowiedz : poniewaz jesli kobieta pisze Ci ze pojechales poruchac to Ty ladnie jej odpisujesz ty K**wo no... wybacz inaczej nie mozna stwierdzic jesli miotasz tylko epitetami w kierunku kobiet...

Gość Ramonaaa18
Wyglądasz mi na typa faceta takiego och i ach wiec Moze chciały wam utrzec nosa...a co to za zwyczaje zeby sie ze swoimi koleżankami ruchac. Ja mam wielu kolegów u których bywalam na domowkach i na odwrót ale nigdy nie bylo zdanego podtekstu erotycznego. Myslisz koles ze wszystke dziewczyny sa takie łatwe i po winku do łóżka idą? Pewnie nic mądrego nie mieliście do powiedzenia i wyczuły co jest grane

Gość hehe Ty nawet odpisujesz
teraz to samo co wtedy :) a rżniesz głupa że nie wiesz o co chodzi. tak bardzo się nudzisz? temat ściema

Gość ArkadiuszOnyszko
no tak.. a ty dalej swoje, ze jechalem poruchać , omg.. a tak w ogole to załamuje mnie wasze podejscie do sprawy, za wszelka cene chcecie mi ublizyc, naftykać itp.. a w ogole nie patrzycie na te laski i ich zachowanie, no jak to kurwa wyglada, powiedzcie same.. zapraszaja na impreze a odpierdalaja takie sceny (i nie mam na mysli, tego, ze nie rozlozyly nog) postawcie sie w odwrotnej sytuacji, dwoch kolegow zaprasza was na impreze, przyjezdzacie wyszykowane, zadowolone, ze sie pobawicie a oni sobie leza w kapciach na fotelu z piwem, maja was w dupie , flirtują sobie na gg z innymi pannami i po godzinie zawijają spać zostawiając was same.. zamiast ublizac wczorajszym dziewczynom to ublizacie mi, osobie, ktora nie zawinila tutaj absolutnie nic

Gość Magdalena__27
ohhh jak narazie to Ty ublizasz prawda?

Gość teraz to znowu leci
autorze skoro juz mieliście te prezerwatywy to mogliście się sami zapiać w doopę

Gość Newtrend
Nigdy nie zrozumie sie kobiet:)

Gość ArkadiuszOnyszko
ciezko zachowac nerwy widzac taka ignorancje i tępote...

Gość Betalasote
No faktycznie widząc jaka tepote jak ty ciezko zachować nerwy:)

Gość aaaallllaaadyyyynnnnn
buahaha ja na miejscu autora tematu nasral bym do umywalki tym idiotkom :D co one se kurwa mysla, dzwonia w nocy po kolegow, ci sie przyszykowuja, wydaja hajs na alkohol, przyjezdzaja a te pipy glupie olewaja to wszystko?? oj kurwa daj adres, to je oszczam porannym szczochem :classic_cool:

Już się tępe idiotki zbulwersowały. Chyba oczywiste że jak samotne laski zapraszają facetów na imprezę to chodzi o dupcenie. Jakieś niekumate były. Normalne kobiety w takich sytuacjach nigdy nie odmawiają alkoholu , a poźniej majtki im same spadaja.

Gość djwadbhwadash
ładnie pierdolnięte laski, zapraszają, a potem siedzą jakby z drewna były, nie martw się, tego kwiatu jest pół światu :)

Gość ruchalem lady gage
nie czaje tego oburzenia ze strony tutejszej szmaterni. przeciez wiadomo, ze jak laski same siedza w sobotny wieczor i dzwonia po facetow aby przyjechali na noc to im sie pieprzyc chce dlatego nie rozumiem zachowania jakie pozniej zaprezentowaly, siedzac bez alkoholu, bez gadki i idac wczesnie spac moja rada: wiecej z nimi nie gadaj, szkoda czasu na takie sztywne zera

Gość luz is blues
to juz było koleś, identyko ząb w żab było to napisane jakis czas temu na kafe, TO JEST TROOL,PISAŁ TO JUZ PARE RAZY, a wiem bo ciągle siedze na kafe :D :)

Gość prawiczek z warszawy
"a wiem bo ciągle siedze na kafe " nie masz sie czym szczycic

Gość ArkadiuszOnyszko
ta nudna impreza zakonczyla sie na szczescie mocnym pchaniem kolegi w odbyt . na chuj mi takie pasztety jak te kolezanki skoro mam waski i jedrny tyleczek przyjaciela? on tez chcial mi zapakowac ale ja mam za waski i bez wazeliny nie chcial wejsc :( a tak mnie tyleczek swedzial. musial sobie zwalic konia do moich ust

Gość ArkadiuszOnyszko
żałosny ten podszyw wyżej.. albo ktoś ma niespełnione fantazje sexualne albo jakaś idiotka chce mi dogryźć, swoją drogą nieźle musi być pierdolnięta wypisując takie cos , bazyl jak chuj

Gość co za niziny społeczne
:o

Gość dajrektl
blueska21 jestes spierdolona glupia i brzydka :O

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
o w morde! :O Ty studiujesz? łopatologie chyba.

Gość hej ty tępy gościu
szmaciarzu był juz ten temat, przestań srać:D

Gość koledze się widocznie nudzi
i wymyśla tematy na kafe Zacne zajęcie ;)

Gość co za tzweluch_____
prostak i cham z ciebie jak chooj autorze 🖐️