Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia paczusia

jedziemy z mezem w tym roku do tunezji

Polecane posty

Gość pusia paczusia

maz oznajmil mi że do tego czasu mam schudnac,bo juz w tamty roku żle wygladałam w stroju kompielowym i wstydzi sie ze mna wyjsc na plaze !!! mam 26 lat i 168 cm waze 82 kg jestem wysoka uwazam ze przesadza i postanowiłam sie nie ograniczac i jesc wiecej!!!

Gość pusia paczusia
wiem że przez moje wymiary mysclicie ze to prowokacja dlatego zostawie ten watek i pokaze mu jak wroci z pracy !

Gość wiesz gdyby to bylo
178 cm :p ale przy 168 jestes na pewno puszysta, jak nie gruba ...

Gość pusia paczusia
wydaje mi sie że maz jest zazdrosny poniewaz tamtejsze tubylki chodza całe zasłoniete wiec to oczywiste ze wszyscy arabi beda na mnie patrzyc w pozadaniem mysle ze to wymówka zeby w ogole tam nie jechac bo wygladam b szczuplo jak na swoj wiek jakich argumentow mam uzywac wobec niego ?

Gość dvdvf
o ludzi..ja mam 178 cm i waze 84 kg, w co i takt mi nikt nie wierzy, mimo to odchudzam sie bo wygladam okraglo, dupa cycki , brzuch, takze nie wierze ze wygladasz szczuplo..a dla meza w ryja, nie ma prawa tak sie do ciebie odzywac, czyzby on byl przpakowanym wysokim adonisem??????

Gość pusia paczusia
mam magistra idioto ale nie o tym jest topik

Gość pusia paczusia
maz ma 185 i waży 90 kg racja dzisiaj mu powiem żeby spojrzał na siebie jeszcze troche a bedzie wazyl 100 grubas jeden :D

Gość pusia paczusia
chciałbys miec taka "gruba świnie " w domu spierdalaj kastracie :D

Gość pusia paczusia
nie jestem gruba idioto, a teraz wypad z mojego topiku prawcziku ze złamanym fiutem

Gość jola lojalna, lojalna jola
ale szcupła tez nie.. kochana ja mam 1740 56kg i czuje ze za duzo mam.... a jak bym miał 82?? jesssuuuuu. oduchudzaj sie jak nie chcesz doła miec na plazy w rod laske sexi.

Gość szkoda tylko ze meza
Currygodny Jesteś tłustą babą, moja żona ma 170 cm i waży 60 kg i jest w sam raz więc nie pie**ol mi spasiony wieprzu jest ok ma ciotowatego :D