Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap1990

Marta Zmuda trzebiatowska - aktorka, ktorej przecietna Polka nie dorast do stop

Polecane posty

Gość SNap1990

Inteligentna, ladna, dba o siebie. Czyli przeciwienstwo przecietnej Polki, ktorej zalezy jedynie na ogladaniu glupich telenowel, seriali, spedzaniu weekendow w centrum handlowym i imprezach

Gość kikioll
musisz być z rodziny

Gość fesfs
oczywiscie, ona jest przepiękna jestem kobieta i przyznaje racje ona ma nietuzinkowa urode, ale czy jest ode mnie inteligentniejsza to nie wiem jest piekna ale gdy otwiera usta to ujmuje jej uroku

taaaa czekam z niecierpliwością kiedy wreszcie urosną jej cycki jak dorosłej kobiecie :D no i fakt :p po co oglądać liche seriale skoro mozna w nich uczestniczyć osobiscie :p

Gość zawiera 0,5%
a tak z drugiej strony Marta żmuda Trzebiatowska - aktorzyna, która powinna pucować nogi PRAWDZIWYM aktorkom ;)

Gość hehehihi
bno jasne jej nie zależy na oglądaniu telenowel tylko sama w nich gra :D ładna kobieta, aktorka mizerna

Gość fesfs
no np. film "Ciacho" moim zdaniem połozyła go, sama fabula nieciekawa ale ona byla malo wiarygodna i to nie kwestia roli bo nawet niemowe mozzna zagrac wiarygodnie, ona poprostu zabardzo liczy na to ze zalatwi sprawe usmiechem i pieknymi oczami

Gość zawiera 0,5%
fesfs - racja, też tak myśle po tym co pokazała w tym filmie. aktorzynka i tyle

Gość SNap1990
Gdyby byla jakas tam aktorzyna, to nie gralaby w prawie kazdym filmie. Chyba logiczne

Gość szara moria 44
niestety aktorka z niej cienka i jedno oko jej lekko w strone zeza ucieka

Gość zawiera 0,5%
haha to poczytaj co mówili o niej krytycy. to, że gra w badziewnych filmach i serialach nie robi z niej prawdziwej dobrej aktorki

Gość jest ładna, to fakt
ale osobowościowo jest tak przeciętna i nijaka, że aż przezroczysta

Gość zawiera 0,5%
ale żeby nie było ta opinia jest wyłącznie moja, wyrobiłam ją sobie właśnie po filmie Ciacho. co do jej urody jest ładna, owszem tylko, że aktorstwo nie na tym polega ;)

Gość yę qpę
jej uroda nie jest wyjątkowa, jest przeciętna, mnie osobiscie sie nie podoba. Nie lubię jak gra w filmach, bardzo mnie ona irytuje. Sprawia wrazenie dumnej, jakby sie uwazała za boginie :O od niej o sto razy bardziej lubie Edyte Herbus, niedość, ze urocza, zdolna, doskonała tancerka to jeszcze piękna. http://e3.pudelek.pl/p2030/5c9871140009a5cc4d9e36ce http://e4.pudelek.pl/p2104/1fbf2c2e0002c1dc4d9e36d7 jest idealna, mimo ze niska. a ta fruzia moze sie schować http://www.zeberka.pl/img/a/195.jpg :O

Gość zawiera 0,5%
Herbuś niech się zajmuje tańcem

Gość yę qpę
Herbus swietnie grała w Samym zyciu czy klanie, ożywiła te seriale swoją skromną osóbką :) A trzebiatowska w 'ciachu' i 'slubach panienskich' sprawiła ze az sie odechcialo ogladac :O:O

Nie rozumiem o co tak na prawdę chodziło autorowi tematu. Podoba ci się to ok, ale po co ją porównywać do przeciętnej Polki? Moim zdaniem aktorka ta jest bardzo ładna, ale pamiętajcie, że najjaśniejsze gwiazdy wygasają najszybciej :)

Bardzo lubie Martę Ż.T. jako aktorkę i uważam, że bardzo ładna z niej kobieta. Ma śliczną urodę. Ogólnie nie zwracam uwagi na urodę innych kobiet, ale ona zawsze była dla mnie śliczna :)

Gość yę qpę
trzebiatowska nie jest ladna!!!!!!!!!

Gość wez nie wklejaj tu tej
szczurzycy, bo zmuda jest od niej o wiele piekniejsza, choć trzeba przyznać, aktorka z niej marna.

Gość Facet kochający stopki
ładniejsza od tej szpetnej anji rubik. Jakie ona ma chude nogi a jakie ohydne STOPY:O duże, długie kościste palce u nóg. Na wymioty zbiera. Okropna.

Gość Facet od kobiet
Marta ma sexapil, anji tego brak. Dobra na wybieg jako kijek na ubrania. Ale foty i projektowanie marne. I zwaliła kolekcję po Moss. żenada. A nogi okropne. Ta kobieta nie ma nic co jest ładne..ani rąk, dłoni, ani nóg, ani stópek!! tylko kościte wielkie paluchy jak widły..klapki na jej nogach wyglądają ohydnie.

Gość ghjkl,hgf
ale mi nowina natura dała jej niezłe rysy twarzy, ale żeby zaraz takie halo

Gość Marta jest kobieca
ma śliczne usta, piękne oczy i włosy I pasuje jej wiele stylizacji np okulary a la sekretarka. Niedoceniona jej uroda. A rubik paskuda nad paskudami..z twarzy, ale i ciała. I też zauważyłam na kolekcji z zebry jakie ona ma okropne nogi, stopy:O szkaradne..takie kościste gnaty..i ten duży palec u nogi..ohyda!

Gość Marta is the best
Paulina Sykut bardzo delikatna kobieca uroda, klasyczna kobieta, piękna Marta sliczna kobieca bardzo ładna z sylwetki, pasują jej stylizacje Kasia Glinka kobieca ładna z buzi i sylwetki, pasują jej stylizacje to są piekne Polki. A ta rubik niech sie w stodole schowa..ani z urody ani z figury..ani ładnych rak nie ma, ani nóg. a stopy! jak maszkarony!

Gość Marta is the best
rubik jest tak brzydka i tak bezpłicowa jak agata buzek. modelka na wybieg okey, jako kijek ale do fotek trzeba miec to coś. Moss ma, przykuwa uwagę, rubik odstrasza.. a te 3 Polki przykuwają uwagę..:)