Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiii

Mata edukacyjna czy warto taka kupic?

Polecane posty

Gość ricco
U NAS MATA ŚREDNIO ZDAJE EGZAMIN - SZCZEGÓLNIE TAKA JAK W POŚCIE POWYŻEJ - PRZEZ TE PŁATKI DZIECKO SZYBKO PRZESTAJE SIĘ NA NIEJ MIEŚCIĆ... U NAS LEPSZY OKAZAŁ SIĘ STOJAK GIMNASTYCZNY , ALE KAŻDE DZIECKO JEST INNE I ZAPEWNE GUSTA TEŻ SIĘ RÓŻNIĄ.

Gość wiesz co mate mozesz
kupic , ale ogolnie uwazam ze lepiej zainwestowac w lezaczek bujaczek . Mata moze jest i fajna . Ale lezaczek jest bardziej przydatny . Szczegolnie taki , ktory pozniej moze by przerobiony do siadania dla starszego dziecka . A juz taki co sam sie buja / husta to bajka :-) Zalezy ile mozesz kasy wydac . Ja mam ta mate , faktycznie maly interesowal sie lusterkiem , ale rzadko go na niej klade. Natomiast lezaczek uzywany kazdego dnia , ale ten z grubymi rurkami ,ze starsze dziecko pozniej usiadzie .

Mój mały ma też z tej serii FP i bardzo lubi leżeć i się na niej bawić,ale wszystko zależy od dziecka, jedne lubią inne nie.

Gość U nas mata
się akurat bardzo mata sprawdza, ale z tego co już widze u rodzinki i koleżanek to wszystko zależy od dziecka. Jedno się będzie bawić, inne nawet nie będzie chciało leżeć na tej macie. Ja mam taką, z canpola http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-469-Mata-do-zabawy-z-poduszka-%E2%80%9EMleczna-kraina%E2%80%9D-Symbol-2-290.html i jest o tyle fajna że kolory nie są jakoś przejaskrawione, do tego ma wygodną poduszkę także głowka dziecka wygodnie leży. Fajny gadżet jak się ma więcej miejsca!

Gość ela90123
Matę edukacyjną zamawiałam na stronie https://krainadziecka.net.pl/ jest tam kilka opcji do wyboru, dla chłopca i dziewczynki. Mata jest miła w dotyku i miękka także o to się martwić nie trzeba ;)