Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

czy maz mnie zdradza?

Polecane posty

hej wszystkim mam taki problemmoj maz chwał stale komorke nawet brał ja ze soba gdy szedl sie kapac...gdy pytalam on twierdzil ze bierze telefon bo moze jakis kolega dzwonic. W sumie mi to nie pasowało no ale gdy sie postawiłam zeby ja zostawił w pokoju to on sie wydzierał raz przyszedl mu sms typu akuku od jakiegos nr wziełam ten numer ale odemnie nie odbierał. Pytalam sie go kto to jest ale on twierdzil ze nie wie...wiec mu wierzylam, do momentu kiedy wpadly mi w rece jego bilingi mnustwo wyslanych smsow do tego nr...malo co nie plakał do dzisiaj nie wiem kto to był nie przyznał mi sie. po dwoch latach powtorzyla sie historia z telefonem...raz w jego telefonie znalazlam smsa typu "halo kotku" od jakiegos nr nie wziełam tego numeru bo jak zobaczylam smsa to mnie zatkalo jeszcze musze dodac ze byłam wtedy w ciazy...z drugim dzieckiem. on powiedzial mi ze to jakas jego kolezanka z pracymnie jakos nie chcialo sie w to wierzyc, wiec zaczelam weszyc okazolo sie ze to moja kuzynka to byl jej numer ukrywal ja do konca przycinesłam go wtedy sie przyznal ale ledwo...powiedzcie co mam o tym myslec on połamał karte i zmienił numer po tem zadzwonil do mojej kuzynki z pretensjami po co ona pisze takie rzeczy do niego...tzn ja chcialam zeby zadzwonil jak myslcie co to moze byc...

Gość i ty mu wierzysz?
w takie brednie?

Gość psssssssssssssst
Na pewno Cie oszukuje i klamie.Musisz konsekwentnie go sprawdzac,ale tak aby nie byl tego swiadomy.

Gość Feniks z popiołu
Zdradza cię na bank. Okłamuje i oszukuje. Znudziłaś mu się, spowszedniałaś, więc szuka sobie na boku rozrywki, oderwania od powszedności. I pomyśleć, że to twoja bliska kolezanka(przyjaciólka) robi ci koło pióra. Moja mama zawsze twierdzi, że koleżanki trzeba trzymac z daleka od swojego męża. Zwierzasz się takiej ze swoich problemów małżeńskich, a ona to perfidnie wykorzystuje uwodząc go. Pamiętaj, każda kochanka kosztuje, licz się z wydatkami swojego męża w takim układzie. To kobieta kobiecie robi świństwo, każdy zdradzający jest ślepy, jak kret i jako samiec skorzysta z chętnej laski.

Gość gerber:):):):)
smierdzi zdrada na100000%

Gość MarekMalinaaaaaaaaaa
A tam pieprzycie to nie te czasy ze kochanka kosztuje Moja niunia robi mi prezenty i ja jej tez Za kolacje w restauracji raz place ja raz moj kotek

Gość Feniks z popiołu
Większość kochanek czerpie korzyści materialne. Nie pisz bzdur Marek, bo doskonale wiesz, jak jest. Oszukujesz sam siebie tłumacząc się, że nic nie wydajesz. Korzystasz z przyjemności i oszukujesz sam siebie. A rodzina, którą założyłeś, to ładnie na zdjęciu wygląda.

Gość zdrada na 1000000000%
niestety

Gość tylko i wylacznie
albo to prowokacja albo jestes tepa ..